Skocz do zawartości
Jemejka

Jemejka szuka uległej/pary do układu

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie ponownie Kochani...Odnalazłam swojego Pana i jesteśmy otwartą parą . Jesteśmy totalnie otwarci na nowe doświadczenia (trochę mamy ich już na koncie) i w seksie właściwie nie mamy żadnych ograniczeń. Świetnie bawimy się razem ale uwielbiamy też spotykać się z innymi kobietami lub parami. Podstawa to luźna atmosfera, którą możemy wam zagwarantować. Uwielbiamy pissing, lekkie bdsm, odgrywanie ról i wiele innych fantazji. Zapraszamy szczególnie Hot Wife, bez znaczenia czy takie spotkania to dla Ciebie rutyna czy chcesz to zrobić pierwszy raz (zadbamy żebyś szybko poczuła się swobodnie:). Ja chcę się Tobą zająć tak żebyś poczuła się rozluźniona i chciała więcej. U nas zawsze jest bezpiecznie i swobodnie. Jesteśmy wykształceni, szczupli i otwarci. Zapraszamy do apartamentu w centrum Warszawy :) Będziemy mieć fajny czas!! Jeśli jesteś konkretna więcej wspólnych zdjęć w wiadomościach prywatnych. 

rogacze nie zapomnę o Was zadbać pikantnymi zdjęciami i opisami twojej Kobiety (czasem muszę też o swoim pamiętać)..... gdy Wasza Hot się odważy nas poznać. 

Jesteśmy zainteresowani jednorazowym spotkaniem jak i układem. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...