Skocz do zawartości
Martin87

Pozytywna karma wraca... Witam wszystkich

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam na imię Marcin. Jestem w końcu spełniony, że trafiłem w miejsce, w którym jestem rozumiemy.

Niestety nie jestem rozumiany przez żonę,która przez pewien czas podzielała moje poglądy więc mam nadzieję, że chociaż tu znajdę pokrewne dusze i poznam osobiście.

Zwyczajny i nie zwyczajny mężczyzna z Kielc.

Trochę zwariowany, mocno spontaniczny, ale nie głupi.

Nie zacznę od tekstu, że poznam kogoś. To trywialne i pospolite.

Fantazja jest moim drugim ja. Lubię realizować swoje myśli. Mam nadzieję, że mi w tym ktoś pomoże

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Marcin,

Spełnienia Ci życzę.

iko

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, Baw się, poznawaj...

Z każdym tu się dogadasz [emoji4]

Nawet nie tak daleko...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za miłe przywitanie. Mam taka skromną nadzieje, że obejdzie się bez negatywnych doznań
Dla uzupełnienia informacji nie jestem całkiem zielony. Tzn. nie startuję w tym klimacie od zera. W tamtym roku z żoną mocno fantazjowaliśmy na temat układu 2+1, a nawet się spotkalismy raz z kimś. Było wiele korespondencji z wieloma osobami. Byliśmy aktywnymi członkami innego forum. Niestety coś sie mojej niewiaście nagle odwróciło i teraz nawet rozmawiać o tym nie chce.
Dlatego na tym forum występuje sam. Jestem z tego tytułu mocno zagubiony i rozdarty, ale coś wewnątrz mnie popycha mnie ku takiej, a nie innej decyzji. Czuję mocną ekscytację

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I przepraszam za błędy, jak ten u góry, ale na smartfonie mam dziwne anomalia (albo urywa mi wiadomość albo podwaja). Zapewne kłóci się z kodem forum albo obsługą flasha.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I przepraszam za błędy, jak ten u góry, ale na smartfonie mam dziwne anomalia (albo urywa mi wiadomość albo podwaja). Zapewne kłóci się z kodem forum albo obsługą flasha.

Ruda: Witaj, tak jak Aki napisała coś wydarzyć się może i za chwilę i po latach świetlnych. Baw się u nas dobrze :) jeździj na zloty, spełniaj fantazje i marzenia :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ależ ślicznie się powtarzacie ;)

Myślę, że już zapamiętałam Wasze posty :lach:

No super. Same miłe słowa padają przecież. Ciężko się takim oprzeć Życzliwe grono ludzi na tym forum.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za miłe przywitanie. Mam taka skromną nadzieje, że obejdzie się bez negatywnych doznań

Dla uzupełnienia informacji nie jestem całkiem zielony. Tzn. nie startuję w tym klimacie od zera. W tamtym roku z żoną mocno fantazjowaliśmy na temat układu 2+1, a nawet się spotkalismy raz z kimś. Było wiele korespondencji z wieloma osobami. Byliśmy aktywnymi członkami innego forum. Niestety coś sie mojej niewiaście nagle odwróciło i teraz nawet rozmawiać o tym nie chce.

Dlatego na tym forum występuje sam. Jestem z tego tytułu mocno zagubiony i rozdarty, ale coś wewnątrz mnie popycha mnie ku takiej, a nie innej decyzji. Czuję mocną ekscytację

Dla pocieszenia napiszę, że mi też się parę razy "nagle odwracało" ;).

Lula.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No tak. Ale żona coraz bardziej traci ochotę na seks, twierdząc, że jestem "nieokrzesany i niewyżyty" Kiedyś Ją to kręciło. Teraz długi seks to dla Niej udręka. Przestała lubieć spontaniczne zbliżenia. Jak buduje wibracje seksualne podczas rozmów to je szybko gasi. Stała się chłodna i aseksualna. A przecież wrażeń Jej sporo zapewniałem w łóżku. Myślałem, że takie problemy się rodzą, jak jest kiepski seks, a nie jak jest dobry, energetyczny, fantazyjny... Całkiem tego zrozumieć nie umiem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...