Skocz do zawartości
fantasta

Witam wszystkich

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie: Witajcie! :) Jestem zupełnie nowym użytkownikiem, poszukującym kochankiem z Wrocławia. Do zarejestrowania się tutaj skusiła mnie ciekawość, bo temat cuckold zawsze pojawiał się gdzieś w mojej głowie, jednak do tej pory był jedynie raczej przelotną fantazją. Zainteresowałem się nim głębiej dopiero ostatnio - "zwykłe" spotkania z wolnymi kobietami zaczęły mnie powoli nużyć, a moja wyobraźnia wiecznie poszukuje w takich chwilach wszelkich urozmaiceń. Mimo doświadczenia w zbliżeniach fizycznych ogółem, zabawy w cuckold nigdy jeszcze nie przeżyłem (raz prawie spotkałem się z parą chcącą spróbować, jednak rozmyślili się i do spotkania nie doszło). Nie ukrywam, że kręci mnie to strasznie, a jestem dość uparty w realizowaniu swoich erotycznych fantazji. Na pewno byłbym uradowany, gdyby udało mi się tu poznać parę chętną na realne spotkanie/spotkania, ale dyskusjami na forum również się zadowolę :) Będzie mi bardzo miło Was poznać i nieco się "wtajemniczyć" w tej sferze :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Będzie mi bardzo miło Was poznać i nieco się "wtajemniczyć" w tej sferze

Witaj kolego  :) 

bardzo ciekawy wstep na powitanie,choc nieco pozostaje w sprzecznosci z Twoim nickiem  :lol:  

ok............... odbieram to, ze chcesz zrealizowac swoje fantazje, wiec co moglbym radzic Nowemu? do dziela i powodzenia  :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

odbieram to, ze chcesz zrealizowac swoje fantazje, wiec co moglbym radzic Nowemu? do dziela i powodzenia  :D

Tak, dokładnie taką miałem intencję, wybierając nick :D Choć teraz jak tak napisałeś, faktycznie do mnie dotarło, że można to odebrać różnie :) Dzięki!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, dokładnie taką miałem intencję, wybierając nick Choć teraz jak tak napisałeś, faktycznie do mnie dotarło, że można to odebrać różnie Dzięki!

Spox, baw sie dobrze  ........... miedzy nami - zboczuchami  :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Witaj,

idź konsekwentnie po to czego pragniesz, doświadczaj, wyciągają wnioski i rozwijaj się

ciekawie zaczynasz, chciałabym Cię poczytać w dyskusjach

pozdrawiam

iko

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam i ja :)

Fantasta, który nie tylko fantazjuje, ale i realizuje swoje fantazje to bardzo niebezpieczna mieszanka... dla grzecznych dziewcznek ;)

Myślę, że nie tylko dla nich! ;) Sam taki właśnie fantasta nieustannie poddaje się próbom. Dziś uparłem się na cuckold, ale nie wiadomo, co przyjdzie mi do głowy za rok :) Jedno jest pewne: Zarówno do grzecznych jak i niegrzecznych "dziewczynek" mam ogromną słabość

ciekawie zaczynasz, chciałabym Cię poczytać w dyskusjach

Myślę, że już wkrótce zacznę zabierać głos nie tylko w tym temacie. Bardzo dziękuję wszystkim za ciepłe przyjęcie!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O jaki młody, świeży narybek. Cześć, Fantasto, baw się dobrze ;) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś uparłem się na cuckold, ale nie wiadomo, co przyjdzie mi do głowy za rok

Czyżby małżeństwo z rozsądku? ;)

Witaj na wesołym statku, fantazjuj i baw się z nami świetnie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj młodziutki z Ciebie okaz, ale za to ciekawy :)

Życzę miłego pobytu na forum oraz realizacji fantazji bez żadnych wybojów czy potknięć.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...