Skocz do zawartości
scandal

Gdybyście mieli dać jedną jedyną poradę seksualną "młodszemu/młodszej sobie", jakby ona brzmiała?

Rekomendowane odpowiedzi

A że porada miała być dana samemu sobie, jeno młodszemu, to rada Lectera, dla młodszego Lectera, brzmi:

Myjcie się. Zawsze, wszędzie i dokładnie.

- towarzyszu Lecter. :D

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest tyle mężczyzn i kobiet, którzy wiele by dali za wczorajsze, przedwczorajsze i nawet dawniej niemyte ciało. ☺ Nie zaliczam się do tej grupy, ale zwracam uwagę, że nie wszyscy są fanami częstego mycia. :-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem o ile młodszej sobie miałabym udzielić rady, ale wnoszę, że nie chodzi o kilka lat, a dłuższy dystans i wtedy bez problemu potrafię się ograniczyć do jednej rady:

"to że zdradzasz nie jest nienormalne, wcale nie jesteś niedostosowana do norm społeczeństwa, po prostu nie jesteś stworzona do monogamii i potrzebujesz u swego boku mężczyzny, którego nazywa się rogaczem. Tak, są tacy również w naszym, zaściankowym kraju. Znajdź sobie takiego i żyjmy długo i szczęśliwie."

O ileż moje życie byłoby prostsze, pozbawione dramatów niewłaściwych związków, rozterek i frustracji. 

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja rada: Myjcie się. Zawsze, wszędzie i dokładnie.

proszę nie uznawajcie mnie za szowinistę :P

Ja znam coś takiego: Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym powiedział krótko - nie odstawiać swoich pragnień na bok. Przez długi czas myślałem, że to co mnie kręci jest wyuzdaną, nie możliwą fantazją do zrealizowania z "normalną kobietą". Okazało się, że "normalna kobieta" faktycznie się najpierw wahała, ale potem  już to uwielbiała ^^

Mnie się kiedyś, kiedyś wydawało, że "normalna kobieta" nie będzie za bardzo chciała pójść do łóżka z facetem biseksualnym. Ale byłem głuuuuupiiiii.... :-)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja znam coś takiego: Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny :D

Sztaudynger był pierwszy. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

moja dla młodej dziewczyny brzmiałaby- "naucz się osiągać orgazm podczas stosunku"

czyli kombinuj aż znajdziesz swój sposób by to tobie było przyjemnie, bo facet jak by nie machał to i tak skończy, a po co ty masz się w tym czasie nudzić :P  

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bądź szczera wobec samej siebie. Ale w sumie to taka ogólno życiowa kwestia ;).

Z czysto łóżkowych jak coś Cię kręci to spróbuj tego, najwyżej już nigdy tego nie powtórzysz, nie warto spędzać życia na dumaniu ;).

Jeśli kogoś kręciłoby "BBC Crampie" ja bym jednak radził podumać :D.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

...bo facet jak by nie machał to i tak skończy

Są tacy, którym machanie, tym bardziej byle jakie, nie wystarczy. Zazwyczaj tacy nie są skupieni na sobie i zazwyczaj tu nawet nie pomyślisz o "własnym sposobie na orgazm"

Taka mała uwaga-rada na boku, a propos ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

cholera, są też tacy, co piszą tak, że ja nie rozumiem co poeta ma na myśli  :rolleyes:

jako kobieta dominująca jednak wolę być pewna, że osiągnę to czego mi potrzeba nie licząc na umiejętności machacza 

polecam zatem z uporem "poznawanie siebie" każdej młodej dzierlatce...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...