Skocz do zawartości
scandal

Gdybyście mieli dać jedną jedyną poradę seksualną "młodszemu/młodszej sobie", jakby ona brzmiała?

Rekomendowane odpowiedzi

"Już się przemęcz i poczekaj z tą inicjacją jeszcze jeden rok na Wichurę. Jest lepszy w łóżku niż twój ex" :P

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Już się przemęcz i poczekaj z tą inicjacją jeszcze jeden rok na Wichurę. Jest lepszy w łóżku niż twój ex" :P

bez editu taka słodka nutka romĄĄĄtyzmu była... :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Rób to na co masz ochotę a nie to czego się od Ciebie oczekuje" vel "Nie rób niczego wbrew sobie"

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Współcześnie, ludzie nie chcą słuchać rad, a i ja nie czuję się kompetentny w udzielaniu rad. Ale mam jedną dla siebie samego (może też skorzystacie):

"Gdyby kózka nie skakała, to by więcej seksu miała", a nawet "... to by seks w ogóle miała".

:(

Unikajcie kontuzji!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jedna jedyna rada dla młodszego ja..... Niby w życiu a w seksualnym szczególnie popełniłem mnóstwo błędów mimo to uważam, że ona są bardzo ważne, że bez nich nie byłbym tym kim jestem i tam gdzie jestem.

Jedna rada młody słuchaj bo powtarzać nie będę.... "Te rzeczy są fajne"

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie planuj za wiele, nie czytaj poradników w stylu "jak zrobić zajebistą minetę", zaufaj instynktowi i słuchaj głosu swego ciała, a także ciała partnera/partnerki. Bądź egoistą i bądź empatyczny. Daj ponieść się falom, a nie utoniesz. :-)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niezawodny Jurek miał maksymę - róbta co chceta.........  :)

ja bym dodał - nie wszędzie, nie zawsze i co najważniejsze, nie z byle kim  :D

że nie wspomnę - nic na siłę  ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niezawodny Jurek miał maksymę - róbta co chceta.........  :)

Ja bym do tego dodał:

"pod warunkiem, że będzie wola, radość i podnieta"

wówczas będzie wilk syty i owieczka zadowolona :D

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bzykaj póki możesz.

Poszukuj nowych doznań.

Słuchaj siebie i partnera(ki).

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niezawodny Jurek miał maksymę - róbta co chceta......... :)

ja bym dodał - nie wszędzie, nie zawsze i co najważniejsze, nie z byle kim :D

że nie wspomnę - nic na siłę ;)

Oj tak, zgadzam się w 100% przede wszystkim wbrew sobie i zwłaszcza nie mów nigdy że nie, bo może jednak coś zaiskrzyć, a żałować będziesz całe życie :)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...