Skocz do zawartości
scandal

Gdybyście mieli dać jedną jedyną poradę seksualną "młodszemu/młodszej sobie", jakby ona brzmiała?

Rekomendowane odpowiedzi

osobiste zadumane zamyślenie postanowiłem przenieść na nowy temat forum...

co powiecie, hmmm?

ps. dziękuję za inspirację, maleństwo!  :*

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym dała sobie cały koszyk dobrych rad... :) Ale jeśli miałabym wybrać jedną to : zdecydowanie więcej zdrowego egoizmu! :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyżbyś się "sparzył"? Bo rozumiem, że to z własnych doświadczeń? ;) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym dała sobie cały koszyk dobrych rad...

Ok, w sumie co się będziemy ograniczać? Jedną jedyną radę zamieńmy na "koszyk", albo chociaż garstkę :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli jedna, to jak jest sucho to niech da lubrykant :-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sex głównie służy jednoczesnemu braniu i dawaniu przyjemności, jest zbyt przyjemny żeby służył tylko rozmnażaniu się. Oto moja rada :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bierzcie, dawajcie i korzystajcie, bo życie szybko ucieka i jest tylko jedno...

Uniwersalna rada, która dobrze pasuje także do seksu.

Lula.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bierzcie, dawajcie i korzystajcie...

pewien sierżant (ogólnie myśliciel i żywa reklama denaturatu), w czasie, kiedy służyłem, bo to obowiązkowy, a nie zaszczytny był obowiązek ;) miał własną wersję tej maksymy: "wszystko brać można, byle z wolna i z ostrożna"

tak mi się jakoś przypomniało :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rób, co uważasz; uważaj, co robisz. ;)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...