Skocz do zawartości
rita

Mocarne teksty w ogóle (puenty,riposty,powiedzonka,komentarze)

Rekomendowane odpowiedzi

42 minuty temu, Jan pisze:

? Jak ma taką kucharkę w domu, co jak mówisz lubi gotować, to może niekoniecznie chce do baru mlecznego

Co więcej zawsze mi się przypomina jak wujek po kilku głębszych lubił wyskakiwać z ludowymi mądrościami typu: "Z jednej dziury to ani kot nie wyżyje" Ona

• Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
34 minuty temu, E&Pcouple pisze:

Ja tam lubię i sushi i kebsa czasem brzydko mówiąc opierdzielić Ona

.  Dokładnie. Ważne, żeby było świeże, soczyste, apetyczne, lekko pikantne, ładnie podane i zgodne z zamówieniem  

• Lubię 1
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
50 minut temu, E&Pcouple pisze:

Ja tam lubię i sushi i kebsa czasem brzydko mówiąc opierdzielić Ona

Oj, jak tak piszesz o sushi i kebabie, to faktycznie fast food serwuje 

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
38 minut temu, Jan pisze:

Oj, jak tak piszesz o sushi i kebabie, to faktycznie fast food serwuje 

Oj Janie Ty chyba nigdy sushi nie robiłeś. To zdecydowany slow food zarówno w konsumpcji jak i przygotowaniu... 

Ona

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, E&Pcouple pisze:

Oj Janie Ty chyba nigdy sushi nie robiłeś. To zdecydowany slow food zarówno w konsumpcji jak i przygotowaniu... 

Ona

Mówią na to fast food konsultantów . W każdym razie E, myślę, że P zjadł w domu kanapkę i poczekał na ucztę gdy wrócisz, zgadłem?

Kłaniam się sąsiadce, naraziłem się. Nic jej nie mów...,

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, Jan pisze:

. W każdym razie E, myślę, że P zjadł w domu kanapkę i poczekał na ucztę gdy wrócisz, zgadłem?

Pojęcie nie mam. Jak widzisz nadal pracuję i jstem poza domem jeszcze. Zawsze wychodzę z założenia życz a będzie Ci życzone ;). Sąsiadce nie powiem, ale co będę mieć z tego w zamian?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, E&Pcouple pisze:

Pojęcie nie mam. Jak widzisz nadal pracuję i jstem poza domem jeszcze. Zawsze wychodzę z założenia życz a będzie Ci życzone ;). Sąsiadce nie powiem, ale co będę mieć z tego w zamian?

Co chcesz. Kolacja?  

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, Jan pisze:

Co chcesz. Kolacja?  

Ze śniadaniem?? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z dziennika spermiarza: Dzień drugi jak Zbiornik nie działa,  ledwo sobie daje radę bez wysyłania zdjęć penisa do losowych kobiet. 

• Haha 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...