Skocz do zawartości
rita

Mocarne teksty w ogóle (puenty,riposty,powiedzonka,komentarze)

Rekomendowane odpowiedzi

Jak niektórym wiadomo Rita ostatnio ma na celowniku głównie młodych chłopaków do czego ja podchodzę z ogromnym dystansem tudzież uszczypliwymi komentarzami a jej wyjścia z takimi są dla mnie porównywalne do wyjść z koleżanką na drinka. Ale do rzeczy...

Rita wraca do domu i pokazuje mi na Tinderze jakiegoś młodzieńca (bardzo młody choć oczywiście pełnoletni) z którym się sparowała. Patrzę na to ze swoim uśmiechem i komentuję

- No spoko

- Podobnej muzyki słuchamy, wydaje się być ogarnięty, może być śmiesznie.

- O to z pewnością... Ja na pewno będę się śmiał. Zasadniczo ogłoszę się chyba prekursorem nowej kategorii rogacza "Pozwalam swojej żonie dla beki" :) 

• Lubię 4
  • Haha 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sytuacja z wczoraj... Leżymy po mega  seksie, ja po wszystkim  gotowy na drugi raz...nakręcony jak ruski budzik  W tym momencie moja M. Na chwilę wstaje, a ja patrzę na jej tylek i mówię "ale ty masz piękną dupcie" a moja M. (chyba nie dotarł do niej mój komplement) " jutro w pracy mam audyt" wszystko, dosłownie wszystko mi opadlo...

Można się domyślić, że seksu już nie było, ale co się uśmialismy to nasze 

P. 

• Lubię 2
  • Haha 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, MP2020 pisze:

Sytuacja z wczoraj... Leżymy po mega  seksie, ja po wszystkim  gotowy na drugi raz...nakręcony jak ruski budzik  W tym momencie moja M. Na chwilę wstaje, a ja patrzę na jej tylek i mówię "ale ty masz piękną dupcie" a moja M. (chyba nie dotarł do niej mój komplement) " jutro w pracy mam audyt" wszystko, dosłownie wszystko mi opadlo...

Można się domyślić, że seksu już nie było, ale co się uśmialismy to nasze 

P. 

Zanim doczytałem do końca to byłem pewien, że to sytuacja jak ze znanego obrazka gdzie facet goląc brodę mowi do żony, że ma dziś rozmowę o podwyżkę, a żona golac cipkę odpowiada, że ona też 

• Haha 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, pushek pisze:

Zanim doczytałem do końca to byłem pewien, że to sytuacja jak ze znanego obrazka gdzie facet goląc brodę mowi do żony, że ma dziś rozmowę o podwyżkę, a żona golac cipkę odpowiada, że ona też 

Muszę zapytać w takim razie M. jak audyt poszedł?

P. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pani 50+ sprzątaczka w pewnym warsztacie po zdeptaniu świeżo umytej podłogi przez 20+ pracownika:

- Mateusz żeby to był ostatni raz bo Cię pociągnę za konsekwencje!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie ostatnio taka sytuacja: rozmawiam z Żoną (której na forum nie ma, ale o którym oczywiście wie) i opowiadam jej coś głupio-zboczonego, a Ona na to:

- Gdzieś to wyczytał? Chyba na tym twoim forum zdradzieckim... 

Strasznie mnie to ubawiło "Forum zdradzieckie"

• Haha 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś lata temu, w czasach studenckich, uczęszczałem na drugi kierunek, który mocno zlewałem.

Wykład z socjologii, pora na studentów barbrzyńska, od 18 do 20, a wykład o zgrozo-  obowiązkowy.

Prowadząca się wkurzyła, aktywne co tydzień 2 te same osoby. Opierdol: ,,Albo grupa zacznie być aktywna, albo puszczę tylko dwie osoby,,. Trochę się przestraszyłem. Przyszedłem przygotowany na następne zajęcia. 

P: grupa społeczna to dwie lub trzy osoby które, łączą interakcje społeczne... 

Bashaaa: Pani Doktor, ale ja się zgodzić nie mogę...

cisza... cała sala wzrok na mnie...

P: (głos zdzwiony) proszę, zatem niech Pan uzasadnia swoją wypowiedź... 

Bashaaa: Pani doktor, skoro 2 os. To już grupa, to seks małżeński jest seksem grupowym... 

Aj... cała sala w brechę, ja 20 letni chłopaczek palę buraka, ale plusa dostałem. 

Mija tydzień... znów są aktywne 2 os. 

P: znów tylko dwie osoby są aktywne!? Niech Pan od seksu grupowego coś powie... 

Nie muszę chyba Wam mówić, jaką kasywę miałem na roku ??

• Lubię 2
  • Haha 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 6.07.2021 o 20:05, Bashaaa pisze:

Kiedyś lata temu, w czasach studenckich, uczęszczałem na drugi kierunek, który mocno zlewałem.

Wykład z socjologii, pora na studentów barbrzyńska, od 18 do 20, a wykład o zgrozo-  obowiązkowy.

Prowadząca się wkurzyła, aktywne co tydzień 2 te same osoby. Opierdol: ,,Albo grupa zacznie być aktywna, albo puszczę tylko dwie osoby,,. Trochę się przestraszyłem. Przyszedłem przygotowany na następne zajęcia. 

P: grupa społeczna to dwie lub trzy osoby które, łączą interakcje społeczne... 

Bashaaa: Pani Doktor, ale ja się zgodzić nie mogę...

cisza... cała sala wzrok na mnie...

P: (głos zdzwiony) proszę, zatem niech Pan uzasadnia swoją wypowiedź... 

Bashaaa: Pani doktor, skoro 2 os. To już grupa, to seks małżeński jest seksem grupowym... 

Aj... cała sala w brechę, ja 20 letni chłopaczek palę buraka, ale plusa dostałem. 

Mija tydzień... znów są aktywne 2 os. 

P: znów tylko dwie osoby są aktywne!? Niech Pan od seksu grupowego coś powie... 

Nie muszę chyba Wam mówić, jaką kasywę miałem na roku ??

Ksywa to "Pan od seksu"? Cześć Przemek! Tak myślałem, że znajdę Ciebie na tym forum ?.

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Manara pisze:

Ksywa to "Pan od seksu"? Cześć Przemek! Tak myślałem, że znajdę Ciebie na tym forum ?.

Ciepło, ciepło, co do ksywy, jednak ani trafiony, ani zatopiony co do imienia??? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, Bashaaa pisze:

Ciepło, ciepło, co do ksywy, jednak ani trafiony, ani zatopiony co do imienia??? 

No cóż, warto było spróbować. Gdybym trafił Twoja mina byłaby bezcenna ?

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...