Skocz do zawartości
rita

Mocarne teksty w ogóle (puenty,riposty,powiedzonka,komentarze)

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 28.06.2018 o 19:27, rita pisze:

Telemarketer: Czy mogę rozmawiać z panią XY?

Ja: Niech pan poczeka, ja muszę oddać telefon mężowi

T: ???

Wichura: Tak, słucham?

T. : eee... bo ja chciałem rozmawiać z panią XY

W: A zdaje sobie pan sprawę, że pani XY jest osobą ubezwłasnowolnioną?

I się rozłączył, bo tego nie było w protokole.

Historia mojego męża :)

Dzwoni do niego Telemarketer (kobieta ) : Mam dla Pana zaproszenie na prezentację "jakiś" środków medycznych.

Mąż: a to super, ale czy mogę przyjść z osobą towarzyszącą?

T: Jasne, to jest zaproszenie dla dwóch osób, może Pan przyjść z żoną, koleżanką.

M: Nie, nie to ja przyjdę ze swoim partnerem bo mam ostatnio duże kłopoty z odbytem.

No i Pani się rozłączyła i nie chciała dalej kontynuować rozmowy :) 

• Lubię 1
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sąsiadka (zupełnie nie w klimacie) przesyła mi dziś dowcip - w skrócie chodziło o to że gdy mąż pyta o to co dziś za danie mam w planach na obiad,  to mam powiedzieć że dziś bardzo szybkie danie - danie dupy (czasami szybciej u mnie trwa zrobienie dwudaniowego ale nie o tym mowa ;)) Zatem odpisuję sąsiadce, że dziś popołudniu gdy mąż wróci z pracy to mnie już w domu nie będzie i czy w związku z tym mogę go posłać na obiad do niej? Nie odpisuje już drugą godzinę (co wcześniej się jej nie zdarzało) i tak się zastanawiam - namyśla się czy się obraziła? Jak sądzicie? ;)

Ona

• Lubię 2
  • Haha 6
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, E&Pcouple pisze:

Sąsiadka (zupełnie nie w klimacie) przesyła mi dziś dowcip - w skrócie chodziło o to że gdy mąż pyta o to co dziś za danie mam w planach na obiad,  to mam powiedzieć że dziś bardzo szybkie danie - danie dupy (czasami szybciej u mnie trwa zrobienie dwudaniowego ale nie o tym mowa ;)) Zatem odpisuję sąsiadce, że dziś popołudniu gdy mąż wróci z pracy to mnie już w domu nie będzie i czy w związku z tym mogę go posłać na obiad do niej? Nie odpisuje już drugą godzinę (co wcześniej się jej nie zdarzało) i tak się zastanawiam - namyśla się czy się obraziła? Jak sądzicie? ;)

Ona

Bardziej się zdziwisz, jak odpisze, że nie ma sprawy bo i tak zawsze gotuje dla kilku osób więcej ;) 

• Lubię 1
  • Haha 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, E&Pcouple pisze:

Ona

A może napisała od razu do męża

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Wichura pisze:

Bardziej się zdziwisz, jak odpisze, że nie ma sprawy bo i tak zawsze gotuje dla kilku osób więcej ;) 

W takim razie zapytam czy nie potrzebuje kucharki do pomocy - kocham gotować ;)

• Lubię 1
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, SirMilev pisze:

A może napisała od razu do męża

powiedziałby mi - wie że by mnie to nakręciło :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Wichura pisze:

No tak, a czy ktoś go zapytał czy mu taka kuchnia odpowiada? Jak ma taką kucharkę w domu, co jak mówisz lubi gotować, to może niekoniecznie chce do baru mlecznego

• Lubię 1
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
34 minuty temu, Jan pisze:

No tak, a czy ktoś go zapytał czy mu taka kuchnia odpowiada? Jak ma taką kucharkę w domu, co jak mówisz lubi gotować, to może niekoniecznie chce do baru mlecznego

@Jan czy Ty znasz tę sąsiadkę,  czy próbujesz tylko być miły?

Bo wiesz,  równie dobrze może to być restauracja klasy premium,  taki Sheraton np.

Ani jedno ani drugie nie umniejsza ekskluzywności @E&Pcouple oczywiście

• Lubię 2
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
39 minut temu, Jan pisze:

Ja tam lubię i sushi i kebsa czasem brzydko mówiąc opierdzielić Ona

• Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, Coma pisze:

@Jan czy Ty znasz tę sąsiadkę,  czy próbujesz tylko być miły?

Bo wiesz,  równie dobrze może to być restauracja klasy premium,  taki Sheraton np.

Ani jedno ani drugie nie umniejsza ekskluzywności @E&Pcouple oczywiście

Nawet nie pomyślałam o umniejszaniu ale dziękuję. Co do Sąsiadki to kobieca solidarność nie pozwala mi się odnieść. Jest świetną sąsiadką w każdym razie i to się ceni. Ona

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...