Skocz do zawartości
rita

Mocarne teksty w ogóle (puenty,riposty,powiedzonka,komentarze)

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, Dragonfly pisze:

Uprawiamy lenistwo ze skrzatem na Górze Trzech Krzyży w Kazimierzu Dolnym.

Trzeba się przemieszczać, by być w cieniu.

@skrzat zmienił pozycję i:

- I znów słońce w ryj.

A ja. 

- Jaki ryj? Przecież tu nie ma słońca. 

Leże i kwicze

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przyjeżdża kurier z przesyłką.

K: 308 zł

Ja: już idę po pieniądze…

K: jeszcze Pani nie przygotowana?

J: no jakoś dałam doopy….

K: no wie Pani, jeszcze nic straconego….

L.

• Lubię 1
  • Haha 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Anegdotą o prezydencie stanów Zjednoczonych Johnie Calvinie Coolidge'u: Pewnego razu zwiedzał fermę drobiu wraz z żoną. Ta na wieść, że kogut może odbywać dziesiątki stosunków dziennie, powiedziała: Proszę powtórzyć to panu Coolidge'owi!. Gdy to zrobiono, prezydent spytał: A czy za każdym razem z tą samą kurą?. Usłyszawszy: Nie – ciągle z innymi, polecił: Proszę szybko powtórzyć to pani Coolidge!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W pochmurny, deszczowy dzień Dragonfly wychodząc z domku wczasowego i spoglądając na niebo: - no i gdzie to słońce?

Skrzat wychodząc za nią:  -  tu jestem Kochanie !

Uwielbiam humor Skrzata :)

• Lubię 4
  • Haha 6
  • Przytulam 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 27.10.2018 o 23:16, skrzat pisze:

A wracając z Dragonfly z tej apteki, w trakcie dalszych zakupów mijaliśmy kwiaciarnię. Więc będąc romantykiem o duszy namiętnej powiedziałem:

Kochanie, chodź kupię Ci kwiaty.

W drzwiach stwierdziłem, że mam tylko kartę a Dragonfly ma całą naszą gotówkę, więc niech zapłaci. Stojąc w kolejce zauważyłem trzeźwo, że niech sama sobie wybierze, bo ja się na kwiatach nie znam. A jak kwiaciarka komponowała bukiet, to stwierdziłem, że skorzystam z okazji i wyszedłem zapalić.

Warto mieć gest panowie... ;)

Powyższe przypomniało mi scenę kiedy to mój brat i jego ówczesna żona siedzieli w ogródku piwnym na Piotrkowskiej. Po jakimś czasie przypałętał się pan z wiaderkiem róż za miliony monet i ciśnie bajerę o kwiatku dla pięknej pani, na co brat nie dając facetowi skończyć zdania - Nie, nie. Dziękuję. To żona.

Ponoć warto było 

• Haha 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, pushek pisze:

Nie, nie. Dziękuję. To żona.

Ja znam taką odpowiedź: "Dziękuję, już ruchałem".

• Haha 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

E. jedzenie do sklepu po wino i pyta: dzieciom (wiek 10 i 13 lat) coś mam kupić? Jakiś sok?

Ja: nieee, widziałam dzisiaj na infografice o żywieniu, że sok pomarańczowy ma prawie 700 kcal…to więcej jak wino wytrwane…

E: to co? Mam im wino kupić?

L.

• Haha 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 4.12.2020 o 06:37, Leta&Emiliano pisze:

E: to co? Mam im wino kupić?

Kiedyś w przedszkolu Pani usadziła dzieci w kręgu a rodzice podpierając dumnie ściany słuchali jak każda pociecha po kolei wstaje i opowiada o zainteresowaniach oraz hobby swoich rodzicieli.

Gdy przyszła kolej na moją starszą, ta wstała i, uśmiechając się do mnie słodko, wyrecytowała na jednym oddechu:

- A mój tatuś to lubi piwko i winko, dziękuję.

- ...

• Lubię 1
  • Haha 6
  • Przytulam 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...