Skocz do zawartości
rita

Mocarne teksty w ogóle (puenty,riposty,powiedzonka,komentarze)

Rekomendowane odpowiedzi

10 minut temu, surfinia pisze:

U nas ostatnio córeczka zapytała nas kto to jest "fakmistrz"??. Zapadła dłuuuga cisza a myśli krążyły w przeróżnych tematach i niekoniecznie tych "grzecznych" ;) . Okazało się że chodziło jej o fakira :) 

To tatuś skarbie, trzeba było odpowiedzieć ;) :) hahha

• Lubię 3
  • Haha 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, surfer77 pisze:

To tatuś skarbie, trzeba było odpowiedzieć ;) :) hahha

Miałam to na końcu języka :-P

• Lubię 1
  • Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nasza rozmowa.

- kto dzwonił?

- Bartek na plotki.

Nagle dziecko z drugiego pokoju

- kto to jest Bartek Naplotki?!

• Lubię 1
  • Haha 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś przeglądając zdjęcia potencjaów, (kandydatów) trafiłem na świadomość dość pewnego siebie jegomościa, który zostawił tylko foto, naktórym był słusznych rozmiarów... kutas.. Pokazałem go mojej K, jako ciekawostkę, na co ona.. a są jakieś nakładki zmniejszające..? 

• Haha 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mordoksiążka przypomniała mi coś z wyjazdu ma majówkę 2 lata temu:

Jakuszyce. Tankuję na Müller'ze i idę zapłacić. Sprzedawca podaje kwotę, ja wyjmuję kartę:
Ja: zbliżeniowo?
Sprzedawca: może być choć wolałbym z kobietą 
- To Pan poczeka, zawołam babcię ;)

• Haha 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@skrzat ma dzisiaj urodziny.

Powiedziałam mu, że z tej okazji może wybrać sobie bieliznę w którą się ubiorę. On oczywiście nie wie. .. a może coś w stylu gotyckim?

Znalazłam "gorset" a'la sukienka z koronką u dołu.

skrzat: -  Ale mówiłaś, że to się źle układa.

Ja: - Oj, "dorosłam" do tego.

skrzat: - Jesteś jak kwiat. Przyjdzie dzień, że zamienisz się w dmuchawiec. Dmuchnę i się rozlecisz .

P.S.: 30 min. wcześniej rozmawialiśmy o tym, jak to mlecz w krótkim czasie zamienia się w dmuchawca.

• Lubię 4
  • Zmieszany 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

TaDaaaaa...!

Z każdego gówna ponoć można wybrnąć.

Można też odwrotnie... :facepalm:

• Haha 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio nasza młodsza córeczka bawiła się z @surfer77 /em w ocenę lubienia kogoś/czegoś w skali od 1 do 5. Było mnóstwo pytań zadzwanych przez córeczkę typu: jak bardzo lubisz w skali od 1-5 np. babcię, ciocię Asię, Vivkę (naszego psa), Twojego kolegę Krzysia itp. Nagle padło pytanie: jak bardzo lubisz Wichurę??? :) @surfer77 zdębiał i szybko przełknął ślinę i zapytał: jakiego (nie jaką :-P) Wichurę ?! Córeczka na to: no Wichurę, kotkę cioci Kasi :->.  No przyznam, że troszkę nam ulżyło słysząc, że chodzi o kotka a nie @Wichura/ę :-P z forum ZK ;) 

• Lubię 1
  • Haha 14

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie też ulżyło :D 

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, surfinia pisze:

Ostatnio nasza młodsza córeczka bawiła się z @surfer77 /em w ocenę lubienia kogoś/czegoś w skali od 1 do 5. Było mnóstwo pytań zadzwanych przez córeczkę typu: jak bardzo lubisz w skali od 1-5 np. babcię, ciocię Asię, Vivkę (naszego psa), Twojego kolegę Krzysia itp. Nagle padło pytanie: jak bardzo lubisz Wichurę??? :) @surfer77 zdębiał i szybko przełknął ślinę i zapytał: jakiego (nie jaką :-P) Wichurę ?! Córeczka na to: no Wichurę, kotkę cioci Kasi :->.  No przyznam, że troszkę nam ulżyło słysząc, że chodzi o kotka a nie @Wichura/ę :-P z forum ZK ;) 

2 minuty temu, rita pisze:

Mnie też ulżyło :D

Miau :D  

• Haha 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...