Skocz do zawartości
rita

Mocarne teksty w ogóle (puenty,riposty,powiedzonka,komentarze)

Rekomendowane odpowiedzi

A wracając z Dragonfly z tej apteki, w trakcie dalszych zakupów mijaliśmy kwiaciarnię. Więc będąc romantykiem o duszy namiętnej powiedziałem:

Kochanie, chodź kupię Ci kwiaty.

W drzwiach stwierdziłem, że mam tylko kartę a Dragonfly ma całą naszą gotówkę, więc niech zapłaci. Stojąc w kolejce zauważyłem trzeźwo, że niech sama sobie wybierze, bo ja się na kwiatach nie znam. A jak kwiaciarka komponowała bukiet, to stwierdziłem, że skorzystam z okazji i wyszedłem zapalić.

Warto mieć gest panowie... ;)

• Lubię 3
  • Haha 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nosz kur.. @skrzat ! Ledwo co wyszłam z anginy, teraz po antybiotyku mam atak opryszczki wargowej, a Ty mi do kompletu życzysz alergii? To może od razu wyskoczę z okna?

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój 2,5 latek podczas ubierania się. 

Oparty o sofe czeka az ubiore mu majtki mówi.

- Mamuuusiaaa mam tu siusiakaaaa. Pac jaki duuuzyyyy

Dosłownie wszystko mi odpadło :P 

• Lubię 1
  • Haha 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mordoksiążka przypomniała mi małego mistrza riposty którego spotkałem jakiś czas temu w jednym z supermarketów:

Scenka rodzajowa: Supermarket robię zakupy i widzę jak siedzi Mikołaj zaczepiając dzieci. Podchodzi może z 5letni brzdąc z rodzicami i Miko pyta:
- A Ty jak masz na imię?
- Piotruś
- I byłeś grzeczny?
- Nie (twardo)
- Uuuu... A będziesz grzeczny ?
- Nie (twardo)
- Oj to chyba nie mogę Ci dać prezentu, co...??
- Możesz bo dobry Mikołaj powinien trafić do wszystkich dzieci
No mistrz !!!  Mina rodziców i Miko bezcenna a małemu sam bym chyba kupił prezent jakby Miko mu nie dał

• Lubię 2
  • Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakieś pół godziny temu dostałam od @skrzata SMS ( do 19ej jest dzisiaj w pracy):

"Jak wrócę to nie wiem czy będę cię jadł. Bo jadłem niedawno."

:shock:

• Haha 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie rozmawiałam z dziećmi o fobiach. 

-  (ja) Wiecie są różne rodzaje fobii ...

- ( córka) no tak można się bać mężczyzn albo ślimaków 

• Lubię 2
  • Haha 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U nas ostatnio córeczka zapytała nas kto to jest "fakmistrz"??. Zapadła dłuuuga cisza a myśli krążyły w przeróżnych tematach i niekoniecznie tych "grzecznych" ;) . Okazało się że chodziło jej o fakira :) 

• Lubię 1
  • Haha 15

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...