Skocz do zawartości
rita

Mocarne teksty w ogóle (puenty,riposty,powiedzonka,komentarze)

Rekomendowane odpowiedzi

blabla gadka o niczym w sytuacji służbowej, temat schodzi na odtwarzacze muzyczne marki ipod i pada do mnie pytanie o mój odtwarzacz.  "A Pan ma małego?" 

"Nie, ja mam dużego!!!"  odpowiadam rezolutnie :mrgreen:

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj organizowaliśmy grilla, zaprosiliśmy kilka osób w tym dobre zaprzyjaźnione z nami małżeństwo.

Opowiadają jak spędzili weekend m.in byli z inna grupa znajomych na basenie... słowo basen jest tutaj kluczem... nagle nasza koleżanka z ironia i oburzeniem mówi do męża:

Ona: Skoro tak już opowiadasz to może powiedz jaki z ciebie komplemenciarz!?!?!? Po tylu latach jakim komplementem mnie obdarowałeś?!

On: uśmiechnął się pod nosem i z zawstydzeniem kiwnął głosem mówiąc pod nosem „sama powiedz”

Ona: no dobrze!
Siedzimy sobie przy basenie na leżakach a on...
„kochanie tak patrzę na te nasze panie w towarzystwie, to muszę Ci szczerze przyznać, że Ty masz z nich wszystkich najmniejszy cellulit”

Hahahahahahaha złożyłem się w pół, parsknąłem śmiechem i zaksztuislem się dymem bo akurat kończyłem palić szlugę. :D
No mistrz komplementów :D

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przed chwilą:

Pewien pan w na forum opisując kobietę która dla niego jest dobra w seksie napisał m.in., że to taka, która potrafi dobrze machać tyłeczkiem. 

Ja do @skrzata:

- Jak się macha tyłeczkiem?

On:

- Nie wiem, bo Ty nie machasz.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rodzeństwo nastolatków. Brat przyprowadza do domu swoją dziewczynę. Siostra do niego:

- Przynieść Ci bułkę do tego pasztetu?

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na imprezie rodzinnej mój brat kiedyś wyskoczył do mnie:

- jak ty to robisz, że twoja żona jest taka wiecznie uśmiechnięta i zadowolona (Jest pogodna z natury, żadna moja zasługa).

- tak jak lubię - odpowiedziała mu przez ramię :facepalm:

do dziś pamiętam jego minę :->

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Część piękna lubisz kukurydzę? To może opierdolisz moją kolbę...

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie się pakujemy, wracamy z wakacji do domu, opróżniam lodówkę i idę wyrzucić do kosza 1/3 kostki masła

R mi ją wyrywa i mówi bierzemy do domu(tj. 6h jazdy autem) :facepalm:, już nie mam siły i kwiczę z poziomu absurdu wiezienia kawałka masła w aucie (już czuję jak jełczeje, jak bardzo niejadalne będzie...)

mówię mu "nieznośny jesteś" a R mi na to

"a Ty rozrzutna!" :lach:

Pamiętasz "Ostatnie tango w Paryżu"? nie dość że rozrzutna to jeszcze niedomyślna :).

B

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie ryzykowałam wywalenia 3/4 dżemu by zdobyć słoik :lach:

chcesz słoiki to powiedz... ja od czasu do czasu mam do wydania i nie ma komu dać :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- O żesz kurde ale bakłażan.

- Nie to Mój chłopak.

-

-Przepraszam.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest gdzies zapisana i przekazywana słynna bajka...

Bajka o romantyku:

Roman Ty kutasie...

W wyniku mojej dzisiejszej glupawki urodziła się nowa bajka...

Bajka o semantyku:

(Analogicznie do poprzedniej czy ktoś wie jak się skończy?) :lach:

:lach: leżę i kwicze :lach: kwicze i leżę :lach: ...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...