Skocz do zawartości
rita

Mocarne teksty w ogóle (puenty,riposty,powiedzonka,komentarze)

Rekomendowane odpowiedzi

"Proszę Pana ja jestem wysokokatolicka" - mocarny tekst pracownicy złapanej na kradzieży  :lach:

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jade sobie kiedyś pociągiem na koncert do Krakowa. Kuszetka, cisza nocna dialog dwóch kobiet wiek cirka około 75+

- Pani Jadziu co to za czasy wszedzie mamy ”chipsy” , w banku chipsy, w telefonach chipsy, gdzie się nie ruszymy to wszedzie otaczają nad chipsy!.... co to za świat?!

- No wie Pani co ma Pani racje, ten swiat zwariował! Jakiś czas temu mój zienciu pojechał do weterynarza a tam jego psu dosłownie tak jak alkoholikowi zaszyto pod skórą „chipsa”....

(Dopiero po tym „chipsie” u weterynarza zorientowałem się, że dialog dotyczył „CHIP’ów” pół drogi śmiałem się na zmianę to z siebie to z tych kobiet ;) )

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tłumaczyłem kiedyś przez telefon jednemu z klientów w byłej pracy, jak wyczyścić pliki "cookies" w przeglądarce. Zezłościł się i stwierdził, że jego nie interesuje żaden Kukiz, on ma w dupie politykę i żebym przestał pitolić.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja, w szoku głębokim po dawno mnie o to nie pytano: ależ ja już matką jestem! Pani: no wie pani, można wcześnie zacząć

W lidlu przy kasie podaję Kartę Dużej rodziny. Zmęczona jestem po robocie w chuj i jeszcze robię te zakupy ze wszystkimi dziećmi, które postanowiły akurat roznosić sklep swoją dziecięcą nadpobudliwością. Pani w kasie prosi mnie dodatkowo o dowód osobisty.

Pytam taka totalnie już wnerwiona, że coś wydłuża mi wyjście ze sklepu: A ta trójka dzieci nie wystarczy jako dowód?

Pani westchnęła i mówi: Przecież one nie muszą być pani.

Ja, szarpiąc się z kolejnym plastikowym osielcem w portfelu: Ehe, racja, takie niegrzeczne to nie moje.

Pani chyba była w podobnym nastroju co ja: To czyje one są?

Ja: Mojego męża.

Podbiega najmłodsza i woła na całą japę: Mamooooo! Sikuuuuu!

(A ja tylko tak sobie myślę po cichutku w duchu: Bogowie, jak dobrze, że tylko siku, a nie to drugie.)

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj na imprezie firmowej...

Rozmowa o temperamentach...

Kolega podpity do koleżanki..

Wiesz czym się różni nasz testosteron?

Czym ? pyta koleżanka .

Z Ciebie wypłynie a ja będę go miał cały czas

Próbowałem zachować powage ale padłem

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz czym się różni nasz testosteron? Czym ? pyta koleżanka . Z Ciebie wypłynie a ja będę go miał cały czas

Z biologicznego punktu widzenia nie bardzo rozumiem. U kobiety testosteron też jest cały czas, co najwyżej przestanie być produkowany wcześniej.
Czym się różni męski testosteron od kobiecego? Ilością w organizmie - u mężczyzny jest go nawet do 10 razy więcej. Różni się też sposobem wytwarzania - u mężczyzn produkują go jądra i nadnercza, a u kobiet jajniki i nadnercza oraz... powstaje z przekształcenia innych hormonów. 
Zaś jeśli ten słaby żart miał dotyczyć testosteronu w spermie to jest on na szarym końcu składu nasienia, które w głównej mierze jest wodą, białkiem i węglowodanami. 
No ale wiem - matura to bzdura, kolega był pewnie wtedy na wagarach, albo nie uważał na lekcji. 
  • Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tekst z aplikacji do biegania:

"Zarejestrowanie treningu to bułka z masłem, którą szybko spalisz jak tylko zaczniesz"

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wpadam do sklepu monopolowego. Stoje przed półką z piwem, nie wiem na które mam się zdecydować. Słyszę, że do sklepu wpada jakiś "pan żul" - jakiś taki głos mocno chrypkowaty, chyba z przepicia.

Żul - Hi Master!

Sprzedawca - no co tam Maniek chciałeś

Żul - I do not have money!, i have a for bitcoin!

(no nie wytrzymałem, odwracam głowe a tam "Maniek" rzuca na ladę 4 kapse po harnasiu z wygraną)

:lach::dance::newcyce::jump::aua:

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Paaaaaanieeee u nas to jest taka bida, że jak koło stawu przechodzę to mi kaczki chleb rzucają :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Paaaaaanieeee u nas to jest taka bida, że jak koło stawu przechodzę to mi kaczki chleb rzucają :)

Taaa,

a wiesz dlaczego w parku Łazienkowskim wyginęły łabędzie?

- bo Rumuni szybciej dopływają do chleba....

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...