Skocz do zawartości
rita

Mocarne teksty w ogóle (puenty,riposty,powiedzonka,komentarze)

Rekomendowane odpowiedzi

Najlepsze zasłyszane teksty i rozmowy (nie znalazłam innego wątku).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam hit! [nawet tematycznie :P]

-co powiesz na trójkąt?

-trójkąt? .... jakbym chciał zawieść dwie osoby to bym zadzwonil do rodzicow.

:D

• Lubię 13
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja ulubiona riposta, jak się kłócę z kimś czy przekomarzam? "Będziesz u pani!"

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U nas będzoe trochę hitów odkąd zapisałam się z ciekawości na portal randkowy.

-Cześć piękna spotykasz się?

-Nie, mieszam bigos.

-Nie możesz mieć 30 lat i dzieci, nie wyglądasz!

-To samo miałam pisać o Tobie. Jak na 19 lat to wyglądasz strasznie staro.

Z trasy:

Wichura: *@^#&*#( no kto to wypuścił na drogę?! Jedzie taki /#&£¥! 60 na godzinę przy ograniczeniu do 90,za nim wlecze się trzech innych,i co?

Ja: I co... No na przedzie jedzie fakir a za nim trzech jego wyznawców...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zasłyszane ciut przed Świętami, gdy blaaadym świtem wlokłam się na pociąg.

Ulica pusta, panowie po "spożyciu" (ale nie nawaleni):

- wiesz, ty jednak burak jesteś!

- ja?! Burak?!

- no tak! Mogłeś jej powiedzieć, że jest nikim, mogłeś powiedzieć, że jest idiotką, ale nigdy, przenigdy(!), nie mówi się lasce, że jest brzydka!

• Lubię 19
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- wiesz, ty jednak burak jesteś!

- ja?! Burak?!

- no tak! Mogłeś jej powiedzieć, że jest nikim, mogłeś powiedzieć, że jest idiotką, ale nigdy, przenigdy(!), nie mówi się lasce, że jest brzydka!

o to ja slyszałam, że chociażby jak ładny WĄS  kobiecy nie był, to nie nalezy go komentowac :lach:

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to ja jeszcze, że jak o kobiecie w żaden sposób nie można powiedzieć, że jest ładna, to należy powiedzieć, że jest sympatyczna.

I zawsze się obawiam powiedzieć, że kobieta naprawdę jest sympatyczna, bo a nuż to zna. :facepalm:

• Lubię 11
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Blitzkrieg w komunikacji potencjalny kochanek vs. rogacz na polu komentarzy do zdjęć małżonki. (niestety często przerabiane)

- Ruchałbym.

- Zaprosiłbym.

(kurtyna)

I zawsze się obawiam powiedzieć, że kobieta naprawdę jest sympatyczna, bo a nuż to zna. :facepalm:

Obstawiałbym, że znają. "Sympatyczna kobieta i jej niewątpliwie miły towarzysz" - (słabo) zakodowany wyrok estetyczny.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to ja jeszcze, że jak o kobiecie w żaden sposób nie można powiedzieć, że jest ładna, to należy powiedzieć, że jest sympatyczna.

Trzeba też uważać z komplementem: masz piękne oczy. Od razu się niektórym nasuwa, że jak już nic miłego o czyjejś aparycji nie można powiedzieć, to się mówi o ładnych oczach. Bo oczy to zazwyczaj każdy ma ładne. :-)
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoła średnia lekcja z j.polskiego i znienawidzona polonistka.

Ktoś z sali: „O Boże!”

Pani: Nie jestem Bogiem!

Ktoś inny z sali: „O Jezu”

Pani: Jezusem tez nie jestem!

Ja: „O kurwa!”

(Ku zdziwieniu całej klasy nastąpiła cisza, i brak komentarza polonistki, poczym cała klasa wybuchła śmiechem :D

• Lubię 14

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...