Skocz do zawartości
Otwarty

Witajcie szanowni Forumowicze

Rekomendowane odpowiedzi

Na razie uczę się obsługi, ale już widzę, że są tu ludzie na poziomie:) Myślę, że będzie tu naprawdę fajnie

To też cenne, że się uczysz obsługi. Polecam przeczytanie Regulaminu i przejrzenie działu z uwagami od Admina. Bo wiesz, poruszanie się tu, to taki trochę bieg po polu minowym stworzonym przez Administrację. :-D Ale ma ono sens. no i ile zabawy w poruszaniu się po nim!  :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

ja zawsze przewiduję do przodu i jestem zaopatrzony we wszystko:)

czyli i otwarty i przezorny :)

a skłonność do spontanu masz? a irracjonalne zachowania i głupawki też Cię dopadają? a wolisz herbatę czarną czy zieloną (o czerwoną nie pytam, paskudna jest) a lubisz dyskutować czy raczej milczący jesteś? 

witaj... serdecznie... otwieraj się zmysłowo i mentalnie a pewnie doświadczysz tego, czego potrzebujesz :)

iko

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja zawsze przewiduję do przodu

Hmmm chciałbym poznać kogoś kto jest w stanie przewidzieć coś do tyłu :facepalm:

Wiesz ja tam zawsze cofam się do przodu :D:klaszcze:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wolisz herbatę czarną czy zieloną (o czerwoną nie pytam, paskudna jest)

@@iko, @@iko,

no i jeszcze  oolong ulung tudzież wulung zwama inaczej niebieską :klaszcze:

hmmm  tak szczerze to moja ulubiona herbata :-> 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

@@iko, @@iko,

no i jeszcze  oolong ulung tudzież wulung zwama inaczej niebieską :klaszcze:

hmmm  tak szczerze to moja ulubiona herbata :->

i biała też jest... ale mi brak fantazji jest, stąd ograniczone było pytanie :D

Hmmm chciałbym poznać kogoś kto jest w stanie przewidzieć coś do tyłu

Otwarty... nie przejmuj się... taki styl bycia jest objawem dystansu :D baw się z nami dobrze  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

witaj... serdecznie... otwieraj się zmysłowo i mentalnie a pewnie doświadczysz tego, czego potrzebujesz :)

Jak się chłopak za bardzo "otworzy" to doświadczy tutaj takich doznań interpersonalnych o jakich nawet nie śnił jak to Szekspir zwykł mawiać

"Są takie rzeczy w niebie i na ziemi, o których się nie śniło waszym filozofom"

:lach: :lach: :lach: :lach:

ale jak ma troche dystansu i przewiduje na przód, nie cofając sie jednocześnie do przodu to będzie tutaj dobrze się bawił...

no i ta maść którą już ma... :->

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Są nawet takie rzeczy, o których się fizjologom nie śniło. ;)

Witaj, Otwarty! :)

Życzę przyjemnych doznań, nie tylko cielesnych. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wolisz herbatę czarną czy zieloną (o czerwoną nie pytam, paskudna jest)

Pozwolę sobie nie zgodzić się z tą opinią. Ja lubię czerwoną.

Witaj @Otwarty :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hahaha, wiecie jak przystało na dziwoląga i zboczeńca mam ogromny dystans do własnej osoby i z siebie samego śmieję się najczęściej:) lubię czarną herbatę, i jestem raczej z tych mówiących...chociaż różne rzeczy mówię w różnych chwilach:) Co do spontanu to jak najbardziej, a czy do głupawki, to juz nie mnie oceniać:):)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...