Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Weekendowy lub dłuższy wyjazd Parki Cuckold z Bullem

Rekomendowane odpowiedzi

My ze względu na nieprzeniknioną ludzką psychikę zachowujemy maksymalną anonimowość

Nigdy nie zapraszamy nikogo do naszego domu, nikomu też nie zdradzamy naszych nazwisk czy numerów telefonu 

do kontaktów z kochankami używamy zakupionego tylko w tym celu numeru a spotkania zawsze na neutralnym gruncie 

nigdy nie wiemy na kogo możemy trafić a w ten sposób minimalizujemy ryzyko związane np. z namolnymi panami

Cóż, w pewnym momencie nieco odkryć się trzeba. Nie da się zawsze i wszystkiego robić w takiej konspiracji. Wiadomo że kwestie w/w bezpieczeństwa są ważne i szczególnie w mocno początkowej fazie znajomości konieczne do stosowania, ale później... no nieco o sobie trzeba...:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ja bym nie pojechał na dłuższy wyjazd nie wiedząc mniej więcej z kim jadę:) Na dłuższy wyjazd jedzie się raczej już jak się trochę dłużej zna, ma do siebie jakieś większe zaufanie...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a skąd wiesz ze nazwisko które ktoś \ci poda jest prawdziwe ?

Z czym Ty chcesz polemizować? Napisałem Ci - w moim przypadku nie ma innej możliwości niż dłuższa znajomość, a wtedy nazwisko samo w którymś momencie wyjdzie.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

z niczym nie chce polemizować - napisałem tylko ze dla nas dyskrecja to podstawa 

oddzielamy całkowicie nasze życie prywatne od tego erotycznego w większym gronie

nie zawieramy przyjaźni - ten trzeci jest tylko po to żeby raz na jakiś czas dostarczyć dodatkowych emocji mojej żonie

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

... ten trzeci jest tylko po to żeby raz na jakiś czas dostarczyć dodatkowych emocji mojej żonie

Dość mocno instrumentalnie traktujecie tego "trzeciego".

Ja osobiście nie chciałbym być w ten sposób traktowany ale... upodobania są różne...

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

układ jest jasny - nie szukamy przyjaciela domu

nie zaprosimy go na rodzinny obiadek....

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dość mocno instrumentalnie traktujecie tego "trzeciego".

Jak osobiście nie chciałbym być w ten sposób traktowany ale... upodobania są różne...

Dokładnie, układ i upodobania są różne, jednym pasuje, innym nie. O ile jasno sprecyzowane są oczekiwania i zasady, to "ten trzeci" doskonale wie, w co się pakuje (przepraszam, nie mogłem się powstrzymać przed tą dwuznacznością :-P) i jeżeli czuje się potraktowany instrumentalnie... to niech ma pretensje tylko do siebie, że zgodził się na układ, który mu nie pasuje. Proste.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie zawieramy przyjaźni - ten trzeci jest tylko po to żeby raz na jakiś czas dostarczyć dodatkowych emocji mojej żonie

Takie same emocje o jakich piszesz może dostarczyć Twojej kobiecie wibrator, ostatnio taki kupowałem na prezent, powiem szczerze, no taki skurczybyk, że 36 różnych emocji może dostarczyć i to jest prawdziwa multifunkcyjność!!!!! :D Nie gada głupot, nie wkurwia a tylko robi swoje. No i może być obecny w domu trakcie

rodzinny obiadek

a jak się znudzi, to można wymienić na większy, mniejszy, na inny kolor... a jak będziecie w potrzebie chwili to zawsze można go wyjąć, nie musi dostosowywać się do was i waszego czasu.  :klaszcze:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...