Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Weekendowy lub dłuższy wyjazd Parki Cuckold z Bullem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Co sądzicie o dłuższym wyjeździe we troje Hotki, Bulla i Rogacza ?

Był ktoś już na takim może ?

Mamy taka fantazję z żoną :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mamy taka fantazję z żoną

Fantazje są po to by je realizować. Wtedy powstaje miejsce na nowe. Taki wyjazd może być świetnym doświadczeniem jednak wymaga wysiłku w wyselekcjonowaniu towarzystwa by nie stał się rozczarowującym epizodem. Życzę Wam aby fantazja się spełniła. Powodzenia.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak - wiemy że odpowiednie towarzystwo to podstawa sukcesu

Trudno taka osobę znaleźć - ale myślę że jak znajdziemy to sprawdzimy jak to jest :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Więc jest tak, macie jakieś sprecyzowane fantazje i bardzo dobrze, gdyż od czegoś trzeba zacząć, a ten początek u Was jest już  z założenia niezły. A to dlatego, że jak rozumiem, chcielibyście połączyć przyjemne z pożytecznym, czyli w ciut większym towarzystwie zobaczyć co nie co, pobyć we trójkę i oczywiście spełnić fantazje  :mrgreen:

Więc drugim krokiem powinno być znalezienie odpowiedniej osoby, która będzie Wam odpowiadała, Wy tej osobie i oczywiście miejsce na wyjazd całej trójce. 

Ja nie mam takich doświadczeń, tzn. trójkowych wyjazdów, ale lubię podróżować, poznawać świat, jestem osobą otwartą na kontakty..... zamierzam jeszcze trochę pociągnąć na tym świecie  :lol: , więc kto wie? Nie twierdzę, że jeszcze wszystko przede mną, ale może jeszcze coś zostało?  :lach:

Wam życzę przekształcenia fantazji w rzeczywistość tak, byście wszyscy byli zadowoleni  :)  

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wiemy o tym doskonale - szukamy już od dłuższego czasu

tylko znaleźć kogoś kto będzie w naszym typie, do tego będzie dyspozycyjny i będzie miał poukładane w głowie tak żeby nadawać na naszych falach niestety graniczy z cudem

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wyjazd jak piszą to zweńczenie starań i poszukiwań osoby odpowiedniej do tanga :) Nie rozumiem granicy cudu :) Tu cuda sa na porządku dziennym ;) Wy ustalacie sobie z kim pójdziecie do łóżka a chętnych nie brakuje - szczególnie na tym forum. Szukajcie, bawcie się przy tym dobrze, rozkręcajcie się a w końcu znajdziecie. Idealny Kochanek to czesto długie poszukiwania.

A co do wyjazdu na weekend - właśnie jestem w trakcie organizacji swojej fantazji w postaci nocy tematycznej "Wyjazd biznesowy do Spa" - gdzie gram rolę Pani do towarzystwa - i już od tygodnia rozkręcam męża oraz Kochanka dobrze sie przy tym bawiąc ;) Cudem jest to, że jeszcze się na mnie nie rzucili i nie rozpoczęli konsumpcji ;) bo rozgrzani są już do czerwoności i obaj liczą godziny do wyjazdu. 

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A co do wyjazdu na weekend - właśnie jestem w trakcie organizacji swojej fantazji w postaci nocy tematycznej "Wyjazd biznesowy do Spa" - gdzie gram rolę Pani do towarzystwa - i już od tygodnia rozkręcam męża oraz Kochanka dobrze sie przy tym bawiąc ;) Cudem jest to, że jeszcze się na mnie nie rzucili i nie rozpoczęli konsumpcji ;) bo rozgrzani są już do czerwoności i obaj liczą godziny do wyjazdu. 

Też bym się rozgrzał niemożebnie na miejscu któregokolwiek z Panów :-P

Bardzo fajna fantazja, sam mam podobną. I w sumie na początek... Nie chcę tu straszyć i dramatyzować, ale choćby dla trochę większego bezpieczeństwa taki wyjazd na początek znajomości jest sensownym pomysłem. Zapraszając pod swój dach nieznajomego, ponosimy (choćby niewielkie, ale jednak) ryzyko, że okaże się bardzo niefajnym typem pod jakimś tam względem. :-/ A łatwiej z takiego wyjazdu zabrać dupę w troki po prostu niż np. musieć wyrzucać kogoś z domu w środku nocy, gdyby (odpukać) zaszła taka potrzeba. ;-)

Nie chcę siać w żadnym wypadku paniki, przecież z wcześniejszych rozmów itp. można mniej więcej wywnioskować, kogo się do domu zaprasza. Ale taki wyjazd wspólny jest chyba trochę bezpieczniejszą propozycją na spotkanie z nieznajomym albo kimś dopiero niedawno poznanym na kawie :-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dość długo trwało aż w końcu fantazja i fajna przygoda spełniła sie własnie we troje :) Nie szukaliśmy nikogo na silłę znalazł sie odpowiedni kochanek ,z którym wiele wyjazdów było super :) Jedynie co mogę napisać z doświadczenia to trudniej znaleść kochanka na takie wypady ,jeśli jest w związku .Życzę powodzenia i oby sie udało bo warto :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My ze względu na nieprzeniknioną ludzką psychikę zachowujemy maksymalną anonimowość

Nigdy nie zapraszamy nikogo do naszego domu, nikomu też nie zdradzamy naszych nazwisk czy numerów telefonu 

do kontaktów z kochankami używamy zakupionego tylko w tym celu numeru a spotkania zawsze na neutralnym gruncie 

nigdy nie wiemy na kogo możemy trafić a w ten sposób minimalizujemy ryzyko związane np. z namolnymi panami

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...