Skocz do zawartości
rita

Świat się kończy,cuckold dzielnie trzyma...

Rekomendowane odpowiedzi

Łysy rzucił mi challenge: szybką improwizację na opo w klimacie postapokaliptycznym i z naszym wspólnym udziałem.

Wyszło to.

-----

Siedział w namiocie skleconym ze skór, worów i innego tałatajstwa, które przetrwało, patrząc na jałową pustynię swojego prowizorycznego podwórka. Śledząc ponurym wzrokiem chmury nie wieszczące niczego, poza opadami siarki, w natchnieniu uniósł dłonie do nieboskłonu.

-Przybywaj, rozpustny gadzie, nosicielko degradacji! Nadejdź o krocząca z... ja pierdole, kogo ja oszukuje - splunął soczyście w kąt namiotu po czym rozdarł się na całe gardło - RITA, JAZDA DO DOMU!

-Chwila - odpowiedział mu zobojętniały głos dobiegający z czegoś, co przy dobrych chęciach można by nazwać szopą.

-Mieliście całą dobę a jest już - przyjrzał się zaznaczanym na piasku śladom cienia, który wędrował za wbitym w środek patykiem - Jest już kuźwa grubo po dobie. Głodny się robię.

-Chwila, mówię - coś zatłukło się w szopie, usłyszał zbolały jęk i kilka protestów - No co? Chcieliście wodza, to macie wodza, protesty przyjmujemy po obiedzie, skarżyć się na mnie nie radzę.

Zaskrzypiały drzwi i wyszła, podciągając przepaskę i poprawiając włosy.

-Ty myślisz, że ja się tam dobrze bawię, a to jest gorsze, niż robota na akord. I teraz mam ci jeszcze gotować? W tym czasie sam sobie mogłeś odgrzać tę fasolę.

Huknęła garnkiem i zajęła się rozpalaniem ognia.

-Umowa była inna.

-A mój łańcuszek z paciorków to gdzie?!

-Robi się - mruknął. Cholerne obietnice po kwasie....

-Robi się. Robi! I tak się robi już od dwóch miesięcy. Zacznę go sobie sama robić. Z fasoli! - spojrzała nienawistnie na puszkę.

Przez moment zapadła błogosławiona cisza zakłócana tylko swojskimi wybuchami metanu gdzieś w oddali, po czym chochla strzeliła o dno prowizorycznego kociołka.

-W szopie z plugastwem podobno wczoraj było zamieszanie.

-Nic o tym nie wiem.

-To lepiej dobieraj sobie osoby do pilnowania tego bajzlu! Zrobili pra premierę swojego pomysłu na konkurs.

-I co?

-Oprotestowano wyrok wyrzucenia ich jedynej baby za wioskę z przyczyn wiadomych, ale byli blisko.

-Nie wierzę!

-A jednak.

-To jaki mieli pomysł?

Zamarła z chochlą w dłoni.

-Wiesz... co zostało usłyszane, to już nie może zostać...

-Aż tak źle?

-Ujmę to tak: jakie by nie były czasy, to trochę piasku do podtarcia się jest zawsze i wszędzie.

-Och...

Nie sądził, że w tej dobie ktokolwiek jest w stanie wymyślić cokolwiek, co zaszokuje innych, ale najwidoczniej jego bogata wyobraźnia nie dotarła do tych granic.

-Ja ci mówiłam, że rzucanie tematu : "Wojna nuklearna przy tym to pikuś" jest ryzykowne.

-Nie sądziłem, że uda im się coś wymyślić.

-Plugawej szopie? - jej brwi podjechały pod granicę z włosami - Dupa z ciebie, nie wódz, wodzu. Albo za rzadko tam zaglądasz.

-Tak - przyznał z niesmakiem - Zdecydowanie wolę sprzątać w innych miejscach.

Taki na przykład Przylądek Bajdurzenia, pomyślał, siedzą w kółku i gadają o pierdołach. Co kto teraz robi albo co chciałby zjeść na śniadanie, gdyby nie było zakażone....

-Może powinienem tam iść, zażegnać jakoś...

-Teraz to już sobie dali radę - przerwała mieszając - A propo ja bym na twoim miejscu dała tamtejszemu nadzorcy jakąś rangę. Odwala kawał dobrej roboty i jak tego nie docenisz, to masz jak w banku że któregoś dnia przyjdzie, strzeli ci w kocioł i zmieni wioskę.

-Narysuje mu jutro na pryczy Super Jelenia.

Kiwnęła głową z uznaniem.

-Czy już wiesz, jak wygląda harmonogram moich wyjść na najbliższy czas?

-Masz go na ścianie.

Rzuciła najpierw okiem a potem chochlą. W niego.W odpowiedzi rzucił chochlą w jej stronę. Odrzuciła. Kawałek dalej wąskie grono zainteresowanych obserwowało trajektorię i pęd lotu.

-Znowu dyskusje przy ustaleniach? - zapytał jeden z nich.

-Ta. Jak co miesiąc.

-Ale trzeba przyznać, że zwykle podział jest sprawiedliwy.

-Ta. Jej to powiedz.

-Pierdole takie pos-apo-hot-wife!!! - rozniosło się tymczasem nad ich wioską - Jak to "tylko z jednym przez najbliższy miesiąc"?!

-Kiedy ustalaliśmy zasady miałem dowolność w rozdysponowywaniu...

-Mam siedemnaście gorących rang, nie zgadzam się na takie traktowanie!!!

Szopa plugastwa zabulgotała wyzywająco. Gdzieś obok Przylądek Bajdurzenia zabierał się za omówienie ważkiej kwestii najlepszego kremu DIY na poparzenia popromienne. W całkiem sporym namiocie aspirujących jeleni wymieniano za plecami nadzorcy tego obszaru ryciny swoich hot wife... będących nimi wkrótce... jak tylko im powiedzą... i odnajdą w powojennej zawieruszy...

Łysy westchnął głęboko.

Nie łatwo być wodzem zrekonstruowanego forum.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę, że odwrócona "Seksmisja" Ci się marzy... ;-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż mam powiedzieć... :rolleyes: 

Z pokorą przyjmę na barki to brzemię, jeśli cywilizację trafi szlag, a przeżyją tacy ludzie :redevil:

Staję się oficjalnym fanem twórczości post-apo-hotki Rity.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli tzw groupie :D

Zawsze mi się marzyło. Tylko gdzie  te lecące na scenę koszulki, gdzie darmowe drinki, gdzież to..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wytresuję smoka, bez obaw rito. Jeszcze będziesz mogła przebierać w męskiej bieliźnie, którą Cię zarzuci :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, już mi się odechciało. Mam to co trzy dni we własnej pralni :lach: 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aaaaahahahaha :lach:

Przemyśl! Zawsze możesz je zachować do zszycia namiotu po wybuchu nuklearnym :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Geeeeenialnie! Szacunek przeogromny okazuję za lekkość pióra i zdrowo walniętą fantazję!!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...