Skocz do zawartości
przezorny

Witajcie

Rekomendowane odpowiedzi

Pierwszy raz trafiłem to przez przypadek, i zostałem do tego stopnia że dziś witam się z wszystkimi i mam nadzieję na nowy rozdział w życiu wśród grupy osób które nie wyśmieją a zrozumieją

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwszy raz trafiłem to przez przypadek, i zostałem do tego stopnia że dziś witam się z wszystkimi i mam nadzieję na nowy rozdział w życiu wśród grupy osób które nie wyśmieją a zrozumieją

Witaj, 

musze Cie nieco zmartwic, tu sie wszyscy ze wszystkich nabijaja  :lol:  , ale tak ze zrozumieniem  :D 

zycze Ci milych wrazen i dobrej zabawy   :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Witaj,

no jak głupio będziesz gadał to pośmiejemy się

jak wyskoczysz na dzień dobry z fotą penisa w jakiejś galerii to się nawet niektórzy popastwią

a jak się ładnie w dyskusjach pokażesz i dasz się poznać od ciekawej strony, to niektórzy Cię polubią :)

powodzenia :D

PS. zboczeń przeróżnych tu u nas dostatek, zatem jest szansa że i Twoje już znamy :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki :) żarty nigdy nie wadzą a i ponabijać się można s granicach rozsądku oczywiście

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

rozsądku

a co to jest? :redevil: 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a co to jest? :redevil:

Heh mnie również jest miło poznać, rozsądek to takie coś czym czasami zdarza mi się kierować w życiu miedzy innymi rozsądek zawiódł mnie tu ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

granicach rozsądku

rozsadek w granicach rozsadku jest jak najbardziej dopuszczalny  :lach:  

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mówią, że przezorny zawsze ubezpieczony. Na ZKF ten slogan nabiera podwójnego znaczenia :D

Baw się zatem dobrze, ale bezpiecznie. Powodzenia

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wpadłam pomacać trochę temat swoimi nogogłaszczkami.

Jak będziesz (nie)grzeczny, to może przeżyjesz. :evil:

Siemanko!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...