Skocz do zawartości
Korn

Doznania biseksualne: różnice w seksie z mężczyzną i w seksie z kobietą

Rekomendowane odpowiedzi

Mówię o sobie, że jestem 99% heteroseksualnym mężczyzną. Ten 1% stanowią przypadkowe kontakty, w trakcie trójkątnych układów... w których występuje inny mężczyzna.

Przypadkowe otarcia, czy mniej lub bardziej planownay kontakt ze sperma tego innego etc.

Nic co trójkątne heteroseksualne nie jest mi obce :D

Zreszta ten „trzeci” musi być lubiany i w pełni akceptowany... (to subiektywnie skomplikowane) :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mówię o sobie, że jestem 99% heteroseksualnym mężczyzną. Ten 1% stanowią przypadkowe kontakty, w trakcie trójkątnych układów... w których występuje inny mężczyzna. Przypadkowe otarcia, czy mniej lub bardziej planownay kontakt ze sperma tego innego etc.

Ale... jeżeli zdefiniujemy biseksualizm w najprostszy z możliwych sposobów czyli jako pociąg erotyczny do osób obojga płci to te przypadkowe kontakty nie zaburzają heteroseksualizmu. No chyba, że w ich wyniku pojawia się pociąg do danej osoby ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale... jeżeli zdefiniujemy biseksualizm w najprostszy z możliwych sposobów czyli jako pociąg erotyczny do osób obojga płci to te przypadkowe kontakty nie zaburzają heteroseksualizmu. No chyba, że w ich wyniku pojawia się pociąg do danej osoby ;)

Zgadzam się, a po opisanych przeze mnie moich doświadczeniach może pojawić jedynie szczególny rodzaj pociągu -

mianowicie wspólnego drinka wypicie :) ale to już z biseksualizmem niewiele ma wspólnego

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@_nikt_, coś podobnego przeżył dawno temu nasz stały partner (nazwijmy go pan D) do trójkąta. 

Pan D nie był nawet trochę bi i bardzo obawiał się jakichkolwiek przypadkowych zdarzeń z drugim mężczyzną. Domyślał się, że mój przyjaciel-kochanek był bi. Kiedyś pod wpływem mega podniecenia zapragnęłam poczuć w sobie (w cipce) oba penisy na raz. I miało być tu i teraz. Pan D najpierw ochoczo przystąpił do zabawy (to również było jego marzeniem), aż poczuł, że ociera się we mnie o penisa mojego przyjaciela. Podniecenie opadło i dopiero po wspólnej rozmowie mogliśmy bawić się dalej. Tej nocy już nie próbowaliśmy tej konfiguracji. Postanowiłam dać mu czas. Po dłuższym czasie pan D się przemógł i mogłam w końcu zabawić się w wymarzonej pozycji do samego finału wszystkich trzech stron :)

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm a odbycie np sesji oralnej przy kobiecie, która kręci widok dwóch facetów, a Ci nie czerpią przyjemności z wzajemnej obsługi i nie czuja pociągu seksualnego do przeciwnej płci to jest biseksualizm czy nie? Tutaj nie można mówić o przypadkowości a o celowości...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm a odbycie np sesji oralnej przy kobiecie, która kręci widok dwóch facetów, a Ci nie czerpią przyjemności z wzajemnej obsługi i nie czuja pociągu seksualnego do przeciwnej płci to jest biseksualizm czy nie? Tutaj nie można mówić o przypadkowości a o celowości...

Dla mnie nie. Orientacja seksualna to psyche. Choć oczywiście na poziomie stricte erotycznym i seksualnym będzie to zabawa biseksualna. Teoretyzując oczywiście ;)

Czy będzie to zatem akt biseksualny? Tak. Czy czyni to z danych osób biseksualistów? Nie. Tak samo jak wykorzystanie faceta wbrew jego woli prze innego faceta nie uczyni go homoseksualistą.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie nie. Orientacja seksualna to psyche. Choć oczywiście na poziomie stricte erotycznym i seksualnym będzie to zabawa biseksualna. Teoretyzując oczywiście ;)

Czy będzie to zatem akt biseksualny? Tak. Czy czyni to z danych osób biseksualistów? Nie. Tak samo jak wykorzystanie faceta wbrew jego woli prze innego faceta nie uczyni go homoseksualistą.

Czyli można podzielić zabawy biseksualne na psychiczno fizyczne i na fizyczne... ciekawa teoria :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli można podzielić zabawy biseksualne na psychiczno fizyczne i na fizyczne... ciekawa teoria :)

Raczej oddzieliłbym orientację seksualną sensu stricte od elementów lub zabaw czysto seksualnych. To się teoretycznie ze sobą łączy - nie robimy czegoś co nas nie pociąga itd. Twój przykład jednak pokazuje, że może jednak się nie łączyć ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mmm, chłopcy, ale to chyba nie jest meritum akurat tego tematu.

Bo czy de facto czynnikiem podniecającym dla Was w momencie kontaktu z mężczyzną nie była kobieta?

A tu chodzi o porównanie. Gdy zarówno mężczyźni jak i kobiety autetycznie podniecają. Jakie różnice czujemy w doznaniach.

Lula.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Choć o biseksualizmie nie myślałem jakoś z wypiekami na twarzy to jest jak prawicie..Gdyby ktoś zaproponował mi "z marszu" takie zabawy..nic z tego. Ale kiedyś podczas gorącego trójkąta stało się.. trochę z przypadku ale :-). Hotka poprosiła asystującego nam rogacza " daj go do buzi" . "Zawsze chciałam tak".. i tak  biedak nie zdążył  z podniecenia. Machnął jakoś tak maczugą że solidarnie nas skropił..a ja przyjąłem w oko i centralnie połyk przypadkowy. :-). Zdarzyło się.. i jakoś nie mam traumy :-)

Chrzest bojowy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...