Skocz do zawartości
rita

Fantazje których się nie akceptuje

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 31.07.2022 o 15:15, Pan G. pisze:

Kiedyś, na własny użytek ułożyłem sobie trzypoziomowe pytanie. Takie, co w sytuacji gdy jakas znajomość "zaczyna zmierzać" pomagają mi w zrozumieniu i podejściu..
Pytanie:
Biorąc pod uwagę, że każdy ma własne wyobrażenie perwersji (czyli dla kogos np anal (czy lodzik z połykiem, czy trójkąt, itd) to perwersja, a dla kogos innego to codzienny/weekendowy smaczek) - powiedz mi proszę:
- co dla Ciebie jest perwersją, ale wypatrujesz jej, chcesz ją poznać, a jeśli znasz, to chętnie zrobisz to znów
- co jest perwersją, o której myślisz, ale trochę się może jej obawiasz, chciałabyś spróbować, ale pewnie byłby to jeden raz, nawet, jeśli byłoby super

- a co jest perwersją, o której czasem zdarza Ci się pomyśleć, może pofantazjować, ale na pewno nie chciałabyś jej zrealizować realnie

No i (oczywiście w zależności od tego jak świadoma siebie i otwarta jest rozmówczyni) albo wychodzi z tego fajna rozmowa, a potem jej skutki, albo przynajmniej wiadomo mi co ze swych pragnień mogę włączyć.
Uniknięcie odpowiedzi też jest ważnym komunikatem. Nie blokerem, ale informacją.

To nie wyzwanie - ale: 

ktoś chętny/a do odpowiedzi na tak zadane pytanie?

:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 6.08.2022 o 01:41, Pan G. pisze:

ktoś chętny/a do odpowiedzi na tak zadane pytanie?

Po przeczytaniu Twojego wpisu z 31.07. 2022 zadałam sobie te pytania i odpowiedziałam na nie. Pewnie nie tylko ja to zrobiłam.

Coś jeszcze chcesz wiedzieć?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 3.08.2022 o 23:32, bosssypl pisze:

Miałem kilka razy młodszą dziewczynę w trójkącie tak 18-19 lat i może źle trafiłem ale laski były strasznie nudne w seksie i widać było brak doświadczenia. Inny klimat 

Najwyraźniej źle trafiłeś, bo byłem niedawno w związku z 17-latką i tak urozmaiconego seksu to chyba nigdy nie przeżyłem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mhm.. u mnie to wszelakie bluzgi w moją strone bądź czynnosci związane juz typowo z bdsmem. Jako,że poza cuckoldem jestem Dominą,to no nie. To jest coś czego nie zdzierże i nie zaakceptuje. Bo ogólnie, a przynajmniej na tą chwile rozdzielam cuckold a bdsm. W cuckoldzie od kochanka oczekuje zwyczajnego,dzikiego seksu. Na wiele jestem w stanie sie zgodzić. No ale klapsy,podduszanie,wyzwiska itp. -  stanowczo NOPE. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...