Skocz do zawartości
rita

Fantazje których się nie akceptuje

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 25.06.2022 o 02:14, Hootka95rogacz93 pisze:

Ja ostatnio fantazjuje o seksie z kolegą mojego rogacza. Aktualnie jest to zakazana w sumie fantazja .

Tak, to w sumie zakazana fantazja.

Jeśli kolegę znacie i wiecie, że jest taktowny i zaufany to czemu jej nie zrealizować?

Ja w dalekiej przeszłości sypiałam regularnie z zaufanymi kumplami mojego brata. Nikt i tak by im nie uwierzył, gdyby się chwalili, że ze mną sypiali (z twarzy byłam niezbyt urodziwa) i dlatego ryzykowałam.

Sami musicie określić czy ryzyko warte jest spełnienia Twojej fantazji.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem kiedyś propozycję seksu w kościele i jakoś nie dałem rady się przekonać :szmata:

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 godzin temu, Glock16 pisze:

Dostałem kiedyś propozycję seksu w kościele i jakoś nie dałem rady się przekonać :szmata:

To po co chodzisz do kościoła? Przecież to miejsce ocieka seksem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, pasikonik13 pisze:

To po co chodzisz do kościoła? Przecież to miejsce ocieka seksem.

A kto mówi, że chodzę? To po pierwsze, po drugie mieszanie seksu z szeroko pojętą religią (obojętnie jaką) ma dla mnie taki sam sens, jak porównywanie (biblii, koranów i innych tego typu ksiąg) z kamasutrą. W obu przypadkach chodzi o coś zupełnie innego i szukanie porównań według mnie jest szukaniem jedynie kontrowersji bo generalnie dotyka dwóch odmiennych biegunów emocjonalnych. :) 

• Lubię 3
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
19 minut temu, Glock16 pisze:

dotyka dwóch odmiennych biegunów emocjonalnych. :) 

A cmentarz? B)

Lula.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
54 minuty temu, Sailor&Lula pisze:

A cmentarz? B)

Lula.

Cmentarz też. No chyba że po seksie odczuwasz żałobę ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
53 minuty temu, Wichura pisze:

Cmentarz też. No chyba że po seksie odczuwasz żałobę ?

Nie, ja po uprawianiu perwersyjnej miłości na pięknym, starym cmentarzu czułam się jak nowonarodzona. ;) 

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś, na własny użytek ułożyłem sobie trzypoziomowe pytanie. Takie, co w sytuacji gdy jakas znajomość "zaczyna zmierzać" pomagają mi w zrozumieniu i podejściu..
Pytanie:
Biorąc pod uwagę, że każdy ma własne wyobrażenie perwersji (czyli dla kogos np anal (czy lodzik z połykiem, czy trójkąt, itd) to perwersja, a dla kogos innego to codzienny/weekendowy smaczek) - powiedz mi proszę:
- co dla Ciebie jest perwersją, ale wypatrujesz jej, chcesz ją poznać, a jeśli znasz, to chętnie zrobisz to znów
- co jest perwersją, o której myślisz, ale trochę się może jej obawiasz, chciałabyś spróbować, ale pewnie byłby to jeden raz, nawet, jeśli byłoby super

- a co jest perwersją, o której czasem zdarza Ci się pomyśleć, może pofantazjować, ale na pewno nie chciałabyś jej zrealizować realnie

No i (oczywiście w zależności od tego jak świadoma siebie i otwarta jest rozmówczyni) albo wychodzi z tego fajna rozmowa, a potem jej skutki, albo przynajmniej wiadomo mi co ze swych pragnień mogę włączyć.
Uniknięcie odpowiedzi też jest ważnym komunikatem. Nie blokerem, ale informacją.

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 24.07.2022 o 10:31, Glock16 pisze:

Dostałem kiedyś propozycję seksu w kościele i jakoś nie dałem rady się przekonać 

Ksiądz nie był przystojny?

• Zmieszany 1
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 5.03.2018 o 16:00, pawelek1011 pisze:

Ja w zasadzie nie mam takich fantazji, których bym nie zrealizował. A jeśli jeszcze jakieś zostały to łatwe do zaakceptowania - zwłaszcza na tym forum, np. 13K+1M :)

Wiem za to czego bym nie zrobił: seks z nastolatkami. Z 18latką np. Chyba za stary już na to jestem... Tak, że małolaty nie pchajcie się drzwiami i oknami. 

Wiem, że stary post ale tu się akurat zgadzam. Miałem kilka razy młodszą dziewczynę w trójkącie tak 18-19 lat i może źle trafiłem ale laski były strasznie nudne w seksie i widać było brak doświadczenia. Inny klimat 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...