Skocz do zawartości
rita

Fantazje których się nie akceptuje

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym zostać zdominowany, ale tak solidnie zeszmacony i sponiewierany. Konkretny wpierdol z fantazją oraz dzikimi torturami cielesnymi i psychicznymi. Nigdy nikomu się to nie udało. Co prawda prób było mało, bo takie zabawy wymagają szczególnych warunków. Zdarza mi się o tym fantazjować, ale nie wiem jakbym się zachował w trakcie, bo przeważnie, raczej jestem dominujący. :) 

• Lubię 5
  • Zmieszany 1
  • Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam dwie takie rzeczy.

1. Daddy + daughter roleplay i generalnie cała dynamika DD/lg totalnie mi nie leży. Jestem sekspozytywna i zdaję sobie sprawę, że w takie układy wchodzą ludzie dorośli, jednak moje skojarzenia z pedofilią oraz kazirodztwem są na tyle silne, iż wszystko wzbudza mój niesmak.

2. Fantazjowanie o wytrysku pomiędzy moimi nogami. Zawsze lubiłam spełniać życzenia kochanków i mój paskudny umysł dostawał mega mindfucka, kiedy ktoś mi o tym nawracał - a jest to nieodmiennie mój hard limit. 

Lula.

• Lubię 9
  • Przytulam 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 25.01.2021 o 20:05, Perun pisze:

Chciałbym zostać zdominowany, ale tak solidnie zeszmacony i sponiewierany. Konkretny wpierdol z fantazją oraz dzikimi torturami cielesnymi i psychicznymi. Nigdy nikomu się to nie udało. Co prawda prób było mało, bo takie zabawy wymagają szczególnych warunków. Zdarza mi się o tym fantazjować, ale nie wiem jakbym się zachował w trakcie, bo przeważnie, raczej jestem dominujący. :) 

Na mnie nie licz. ? Ale mogę zamiast tego dać Ci mop i odkurzacz, a w tym samym czasie pójść z innym do kina ??

• Lubię 3
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jednak na obecnym etapie naszej przygody cuckold Twoje wyjście do kina z innym w trakcie gdy ja dbam o konserwację powierzchni płaskich w Twoim mieszkaniu, to zbyt wiele dla mnie... Wolałbym po prostu dostać klasyczny wpierdol ?

• Lubię 1
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A co powiecie na przykład na taką akcję - jestem na grzybach robi się powoli ciemno i spotykam w lesie dwie kobiety matka z córką ,, tak na oko matka 50 lat córka  trzydzieści lat i słyszysz ich rozmowę z której wynika że obie chętnie skorzystały by z okazji aby je ktoś przeleciał a tym kimś miałbym być ja . Żaden gwałt po prostu normalny seks w lesie z przypadkowo spotkanymi matką i córką ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 18.09.2021 o 13:17, Para vvv pisze:

A co powiecie na przykład na taką akcję

Jesteśmy w wątku "Fantazje których się nie akceptuje" i skoro pytasz, to ja odpowiem.

Jest to dla mnie fantazja kompletnie nie do zaakceptowania. Wszelakie fantazje o matce z córką są dla mnie obleśne. Tak samo mam z wszelakiego rodzaju fantazjami o ojcu z synem.

• Lubię 2
  • Dziękuję 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie od zawsze totalnie odpadają wszelkie zabawy Ageplay, Petplay, DDlg, ABDL...

Nope, nope, nope. We wszelkich testach preferencji mam tam zawsze okrągłe zero i to tylko z powodu braku możliwości uzyskania wartości ujemnych :D 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odświeżę temat ?

A jak u was z biciem podczas seksu?

Wiele kobiet uważa za ostre jak facet po prostu daje klapsy.. a mówię tu o tym, że już po seksie laska jest totalnie zużyta i to po niej widać, cała czerwona od mocnego policzkowania na twarzy, piersiach, czerwony tyłek, wysciskany brzuch, bolące sutki.. spotykałem kobiety które to nakręcało i zastanawiam się czy to masochistyczny BDSM czy już lekka przesada ??‍♂️

• Zauroczenie 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
17 minut temu, Seamas112112 pisze:

masochistyczny BDSM czy już lekka przesada

Dla mnie ani jedno ani drugie. "Masochistyczne BDSM" to dla mnie jednak bardziej zaawansowane praktyki niż klapsy (nawet mocne). Jak dla mnie jest to preferencja jak każda inna - jedne osoby będą to lubiły z różną intensywnością a inne będą wolały delikatniejszy seks i pieszczoty

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...