Skocz do zawartości
rita

Fantazje których się nie akceptuje

Rekomendowane odpowiedzi

Niby wszyscy tu jesteśmy otwarci, póki nie pojawiają się rzeczy ekstremalne z punktu widzenia prawa czy obyczajowości, ale czy są w Was fantazje, które ciężko Wam zaakceptować? 

Podkreślę - nie chodzi mi o takie, gdzie przykładowo pojawia się zastosowanie zwierząt hodowlanych, tylko takie, gdzie znalazłoby się gro osób mówiących "nie no, czemu, ja lubię, próbowałem, polecam" itp.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hahahahahahahah ;D

ostatnio z Wife dostaliśmy propozycje przyjęcie/przejecia/odkupienia uległego i przyjecia go na pełną slużbę, ale taką od A do Z... troche się pośmialiśmy ale wzgledy obyczajowe wzieły górę. Co my byśmy powiedzieli rodzinie znajomym?, że kto to?, co to?, i po co to?, na co to? i takie ogólne WTF? :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co my byśmy powiedzieli rodzinie znajomym?, że kto to?, co to?, i po co to?, na co to? i takie ogólne WTF? :lach:

No jak to kto?  Kamerdyner :P

• Lubię 6
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A czym jest akceptacja?? To jedynie próbowanie zaczepiena swoich zachowań w ramach jakichś nor społecznych czy obyczajowych. A ja wyznaję zasadę że w sexie istnieje tylko i wyłącznie jedna zasada, otóż wszystko jest dozwolone a jedyny warunek to zgoda obojga dorosłych kochanków na spróbowanie i być może zasmakowanie w tym lub w tamtym :)

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w zasadzie nie mam takich fantazji, których bym nie zrealizował. A jeśli jeszcze jakieś zostały to łatwe do zaakceptowania - zwłaszcza na tym forum, np. 13K+1M :)

Wiem za to czego bym nie zrobił: seks z nastolatkami. Z 18latką np. Chyba za stary już na to jestem... Tak, że małolaty nie pchajcie się drzwiami i oknami. 

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi bardziej o to co byś zrobił a jednocześnie myślisz "nie no,serio? naprawdę mi się tego chce?".

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sporo moich fantazji pojawiło się po przeczytaniu opowiadań z forum, troszkę udało się zrealizować ale jedno jest dla mnie niezmienne. Nie zgadzam się na przesunięcie do roli drugoplanowej. Na dużo jestem w stanie żonie pozwolić ale brak zgody na sex z żoną czy pierszeństwo bulla jest dla mnie nie do pomyślenia. Było tu kiedyś opowiadanie "Jesteś moja?" które wzbudziło we mnie ogrom emocji ale wiem że nigdy nie zgodziłbym się na rolę drugoplanowego rogacza. Nawet mój sen który niedawno opisałem w fantazjach długo jeszcze podnosił mi ciśnienie. A extremum extremalne to zapłodnienie przez bulla. Nie, nie ,nie!!!  :facepalm:

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam fantazje różne. I myślę tu o klimacie dominacji i uległości. Ja lubię czasem uległość czy dominację w seksie. Tylko na tym polu. Czasem w fantazjach przewija się motyw moich osobistych niewolnic i niewolników, takich na stałe. Posłusznego, zależnego ode mnie haremu. Albo tego, że ja jestem uległym niewolnikiem i całe moje życie upływa na spełnianiu rozkazów i robieniu przyjemności. Sprowadzony do roli absolutnie przedmiotowej.

Ale to jest właśnie coś, czego nigdy bym nie chciał naprawdę doświadczyć. Zabawa w seksie w dominację i uległość - proszę bardzo. Gdyby miało się to przenosić na inne obszary, to absolutnie bym tego nie zniósł. Tylko w fantazjach mogę to zaakceptować. :-)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@rita, nie wiem czy moja odpowiedź mieści się w temacie Twojego wątku.

Jest jedna fantazja (a raczej jej dwie wersje), która czasem chodzi mi po głowie, ale gdy miewam propozycje jej realizacji, to nagle mój wewnętrzny głos mówi mi coś w stylu: "Nie no,serio? Naprawdę mi się tego chce?".

1. Fantazja ta dotyczy dominacji nad uległą kobietą wspólnie z dominującym mężczyzną.

2. Druga wersja, to spotkanie z kilkoma dominującymi koleżankami i wspólne z nimi dominowanie nad naszymi uległymi. Takie femdom na domówce.

Wiem, że nigdy nie dojdzie do realizacji żadnej z obu wersji, bo moja potrzeba dominacji dotyka u mnie bardzo intymniej strefy i kompletnie nie wyobrażam sobie robić to z kimś "na spółkę". Nie wiem, czy dobrze to opisałam. Ciężko mi ten dyskomfort dotyczący owych fantazji ubrać w słowa.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam taką fantazję, której nie zrealizuję nigdy w życiu. Głównie dlatego, że już nie uda mi się mieć ponownie 13 lat.

• Lubię 7
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...