Skocz do zawartości
Korn

Chcemy być sobą!

Rekomendowane odpowiedzi

A dzisiejszy pęd życia i pogoń za pracą, obowiązkami w coraz szybszym tempie coraz bardziej zamyka ludzi w skorupach

Trzeba coś zrobić z tym miodem by mnie tak nie kusił, powiedział Puchatek, po czym wpierdolił cały miód i położył się spać na plecach :)

Odpowiedź jest prosta, przestań gonić, zjedz. Albo zagraj w Symulator Sejmu. Będziesz miał taki sam wpływ na rzeczywistość, jak w rzeczywistości. Jesteś sobą, jeszcze?

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteś sobą, jeszcze?

Dobre pytanie :D;) Ale wygląda na to, że tak - nie każdemu się to podoba, a ja i tak to walę. Jestem jaki jestem (odmieńcem) :]

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Dobre pytanie :D;) Ale wygląda na to, że tak - nie każdemu się to podoba, a ja i tak to walę. Jestem jaki jestem (odmieńcem) :]

co drugi z nas czuje się odmieńcem :lach:

tacy q..wa jesteśmy wyjątkowi :facepalm:

odmienność to złudzenie i mrzonka :)

też bym chciała być inna, lecz stety niestety bardzo człowiecza jestem :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

odmienność to złudzenie i mrzonka

jak to było w pewnej piosence : "... jakie to miłe jest" :D może to złudzenie, ale zawsze warto dla kogoś/czegoś żyć i napędzać nasz życiowy kuter aby dalej brnął przez fale 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po przeczytaniu tytułu, mam przed oczyma ten oto obrazek M.Frej

A ja ten :) Bycie sobą to wieczna walka. Ze sobą.

post-7342-0-28867000-1535713503_thumb.jpg

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czytał z Was ktoś książkę Gombrowicza "Ferdydurke"?

Tam pięknie ukazana jest kwestia naturalności. Autor ma dużo racji. Nawet tutaj była ta kwestia poruszona. Jesteśmy soba w 100% gdy jesteśmy sami

Całe życie, praca, zabawa, ale w towarzystwie to nieustanny teatr, teatr życia. Gdzie zakładamy maski, nawet te subtelne, ale jednak maski.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Serio? Nie lubisz?

Czyli puszczasz bąka w towarzystwie, by nie udawać? ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Maski są wszędzie...

Udaje mi się je zdejmować podczas spotkań w forumowym gronie, tym węższym i szerszym...gdy mogę swobodnie mówić o moich zboczeniach i gdy okazuje się, iż inni mają podobne, mniej lub bardziej wyuzdane.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Maski są wszędzie...

Udaje mi się je zdejmować podczas spotkań w forumowym gronie, tym węższym i szerszym...gdy mogę swobodnie mówić o moich zboczeniach i gdy okazuje się, iż inni mają podobne, mniej lub bardziej wyuzdane.

Black

mam tak samo jak TY....... - mozna tez to sobie zanucic  :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...