Skocz do zawartości
pawel1969

Wakacyjny sponsoring

Rekomendowane odpowiedzi

To scenariusz o którym fantazjuję ostatnio na wiele sposobów. Może napiszę o tym opowiadanie. Wspólną podstawą moich fantazji jest założenie, że żona mojego przyjaciela wciąga się w temat, więc nasze żony imprezują i puszczają się razem a ja mam kompana "niedoli".

WYruszamy w czwórkę na wczasy w ciepłe klimaty do prywatnego apartamentu, którego właścicielem jest młody i przystojny imprezowy chłopak. Szybko przekonuje się, że nasze żony nie boją się kutasa i od niego nie stronią. Składa nam ofertę. Nasze żony będą mogły poznać trochę życia w najwyższym luksusie o ile dotrzymają mu i jego kompanom towarzystwa. Dla mnie i przyjaciela też driknki za darmo, ale dajemy żonom dużo wolnego.

Rozbijają się limuzynami, są zabierane na rejsy luksusowym jachtem właściciela, chodzą z nim na zakupy gdzie mogą szaleć do woli. My spędzamy z żonami tylko trochę czasu po południu. Jemy wspólny obiad. Potem idziemy do apartamentu, ale nie wolno nam dotykać żon. Oglądamy wspólnie filmy z dzikich orgii nagrane w trakcie dnia, podczas których nasze panie są posuwane na jachcie lub w limuzynie.

Wieczory spędzamy tylko w pewnym sensie wspólnie. Idziemy razem do ogrodu nad basen, gdzie są zamknięte imprezy. Ja i mój przyjaciel przy stoliku biernie obserwujemy pijąc alkohol. Nasze żony wręcz przeciwnie. Są głównym daniem podczas orgii. Zachowują się rozpustnie. Tańczą, piją, rozbierają się przy rurze, chętnie klękają i wypinają pupy. Gdy alkohol ardziej uderza im do głów same pchają się chłopakom na kolana i proszą o bzykanie.

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Super! Mam podobne myśli.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Coś idealnego

Piękne to mało powiedziane

Też tak chcę a najlepsze i najpiękniejsze w tym wszystkim jest to...ze moja piękna Żonka jest zdolna do takich zachowań...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Naszego gospodarza odwiedza ojciec - jeszcze grubsza ryba patrząc zarówno na portfel jak i na brzuch. Poznajemy się. Nasze żonki bardzo przypadają mu do gustu. Proponuje jeszcze podnieść standard naszych wakacji w zamian za ich towarzystwo. Facet wynajmuje dla mnie i mojego przyjaciela motorówkę, quady, i wszystko czego zapragniemy. Drinki całą dobę all inclusive. Wolno nam obserwować ale tylko z dystansu.

Oczywiście zgadzamy się. Żony zapominają o jakielkolwiek odpowiedzialności i oddają się słodkiej beztroskiej rozpuście. Milioner poznaje nasze żony ze swoimi przyjaciółmi  z klubu sześciu zer. Sami panowie 50+ i z brzuszkami ale żonom ani trochę to nie przeszkadza. Jadą na wytworną kolację. Limuzyna ledwo wyrabia na zakręcie. My na quadach za nimi. Wysiadają elegancko ubrane.

Milioner podaje im rękę. Najedzone i napite ruszają do rezydencji bogacza, gdzie będzie trzeba zapłacić za ucztę.

Znajdujemy zalesioną górkę za rezydencją i rozbijamy piknik. Mamy piwo i lornetki. Stąd widać ogród i basen i ... moją żonę rozbawioną z drinkiem. Patrzę jak kładzie się na trawie i rozkłada nogi dla grubasa.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Obaj z kolegą dochodzimy do wspólnego wniosku. Chcielibyśmy tak spędzać każde wakacje. Trzymać się na boku. Podziwiać nasze żony. Pić wspólnie piwko i kibicować. Dostawać kasę od naszych sponsorów. Obaj cieszymy się, że nasze żony bawią się świetnie i beztrosko. Te codzienne wieczorne potańcówki na świeżym powietrzu, alkohol uderzający do głów, i ten moment gdy z pozoru niewinna impreza zamienia się w dziką orgię. My lekko z boku popijamy zimne piwko smakujące wybornie w gorącym wciąż wieczornym i pachnącym latem powietrzu. Powietrzu w którym unosi się również zapach perfum i seksu.

Obserwuję moją żoną tańczącą, rozpaloną i wiem że nabiera coraz większej ochoty na seks. Obok tańczy żona kolegi a przy nich przypakowany koleś bez koszulki. Dziewczyny podziwiają jego kaloryfer. Ilość alhoholu w krwi mojej żony jest już wystarczająca. Dokleja się do gościa uderzając z nim w ślinę w tańcu. Ten obmacuje jej tyłek i cycuchy. Jestem zachwycony i podniecony. Żona prosi żeby ją zerżnął. Idą do stołu ogrodowego na którym się kładzie i rozkłada dla niego nogi. Bierzemy piwo, wstajemy i podchodzimy, żeby lepiej widzieć. Ale wolno nam podejść tylko na dwa metry. Na szczęście możemy walić konia.

Codziennie kibicuję żonie i mam nadzieję, że zaliczy więcej kutasów niż żona kolegi. Rywalizjemy ze sobą i czasem robimy zakłady.

Wyniki są dość wysokie, bo obie nikomu nie odmawiają i chętnie rozkładają nogi.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zbliża się kolejne lato. Moja żona po udanym seksie w łóżku informuje mnie, że w tym roku chce jechać beze mnie, tylko z żoną kolegi. Z nią już obgadała sprawę. Kolega już się zgodził. Ja cieszę się z jej inicjatywy. Szukamy przez ogłoszenia sponsorów, którzy zapewnią naszym kobietom ekskluzywne wakacje. Szybko znajduje się kilku rozpieszczonych synalków bogaczy, chcętnych na seks z doświadczonymi mężatkami. Chcieliby jednak przed wyjazdem małą zaliczkę, więc urządzamy u nas w domu i ogrodzie party podczas którego goście testują nasze żony. Obie zdały egzamin ustny na piątkę, więc zawieramy umowę. Jadą z nimi na trzytygodniowe wczasy. All inclusive za full service.

My z kolegą zostajemy w kraju. Spotykamy się codziennie. Oglądamy mecze, pijemy piwo. Zgodnie z umową, od żon żadnej wiadomości.

Gdy wracają opalone i wybawione, przywożą ze sobą całą dokumentację wyjazdu. Oglądam zdumiony i zszokowany tym na co dała się namówić żona.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Paweł, opowiedz dalej na co dała (by) się namówić Twoja żona?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Paweł, opowiedz dalej na co dała (by) się namówić Twoja żona?

Jeśli interesują was moje fantazję, proszę bardzo. Prawda jest niestety rozczarowująca.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...