Skocz do zawartości
Dante Alighieri

Witajcie ponownie

Rekomendowane odpowiedzi

Podobno nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki...

Ale to już będzie mój trzeci raz tutaj, zatem chcę się z Wami przywitać, albo też przypomnieć się Wam, choć pewnie niewiele osób będzie kojarzyć mnie po nowym nicku.

Przypuszczam, że niektórych może zdziwić moja obecność na forum, innych zaskoczy mój powrót, ale mam nadzieję, że nikogo nie wkurzy.

Jestem kochankiem z doświadczeniem, przyznam, że w dużej mierze zawdzięczam to właśnie temu forum.

Ale jestem też kochankiem specyficznym, ze sporym ograniczeniem czasowym i organizacyjnym, które wynika z tego, że mam żonę tyleż kochaną i kochającą, co zazdrosną.

Kim zatem jestem i czego tu szukam? Kochankiem w uśpieniu... emerytowanym kochankiem? A może po prostu normalnym facetem ze specyficznymi potrzebami seksualnymi. Bo ja p. prostu proszę państwa lubię czyjeś żony, a pewnie i chętnie swoją bym się podzielił, gdyby ona tylko zechciała.

Wierzę, że uda mi się poznać tu kogoś, z kim uda się stworzyć stały układ. Wiem, że to najlepsze miejsce, by poznać ludzi inteligentnych, dyskretnych i na poziomie.

Liczę też, że starzy znajomi nie obrazili się na mnie i zechcą ze mną odnowić kontakty.

Wkrótce postaram się też napisać coś o moich spotkaniach, które odbyły się jakiś czas temu.

Witajcie.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki...

Ale to już będzie mój trzeci raz tutaj, zatem chcę się z Wami przywitać, albo też przypomnieć się Wam, choć pewnie niewiele osób będzie kojarzyć mnie po nowym nicku.

E tam, tylko podobno ;)  Każdy postępuję według swoich własnych zasad oraz potrzeb. Miałeś swoje powody, żeby zniknąć, tak samo jak miałeś potrzebę powrotu tutaj .......  super, że wróciłeś :)

Witaj Dante, oby tym razem na jak najdłużej :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, Dante, mam nadzieję, że nie przeszedłeś przez wszystkie 9 kręgów piekielnych, aby się wyzwolić i w końcu tu powrócić? :-) Tak czy inaczej, witamy ponownie... Choć ja w sumie witam po raz pierwszy, bo jestem tu trochę nowym narybkiem :-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, czy dałbym radę z dziewięcioma kręgami piekielnymi, ale w mojej głowie kłębiło się i wciąż kłębi mnóstwo myśli...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...