Skocz do zawartości
Cuckoldplace

kiepski kochanek – jakie Waszym zdaniem ma cechy czy zachowania

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 6.02.2019 o 11:51, napisano:

Niestety spotkałam się już z tym, że niektórych mężczyzn mój temperament przerasta,

Otóż to, na tyle przerasta, że czuję się jak jakaś mega zboczona osoba, z bagażem doświadczeń z kilku wcieleń. 

Niestety nie potrafię ocenić kochanka, przed czynnościami właściwymi kochankowi czyli wszelką selekcja przed, może być krzywdząca i vice versa, wysoka ocena początkowa nie znajduje potwierdzenia na finiszu, a może już na fazie fiku-miku  

Do tych wszystkich założeń wstępnych dorzucilabym swoją konkluzję: dobry kochanek to taki, który po pierwsze mnie zmęczy, a po drugie taki, którego chcę znowu i znowu i... 

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sama na kiepskiego nie trafilam, ale z różnych opowiesci wiem, że o zgrozo chodzą po tym swiecie tacy kompletnie pozamykani, z uprzedzeniami, wstydliwi, niedotykalscy, normalnie szok i niedowierzanie! 

Chętni jednak do zblizeń, z ktorych nic ciekawego oczywiście nie wynika.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 16.02.2018 o 16:25, Forumowcy pisze:

pojawia się co kwartał ze zwyłym "hej co słychać, sorry zarobiony byłem"  to wcale mu nie pomagam, odpowiadam równoważnikami zdań aż się sam zniechęci :) 

Dzięki za podpowiedź... Bo mam takiego może nie co kwartał, ale tak raz na dwa miesiące... ?‍♀️   I już miałam mu poprostu napisać "chuj Ci w dupę" ?‍♀️... Ale wykorzystam "równoważniki zdań"... Dziękuję M. 

• Lubię 4
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 20.02.2018 o 20:41, surfer77 pisze:

"Lubię kiedy kobieta...."

Kazimierz Przerwa - Tetmajer

Lubię, kiedy kobieta omdlewa w objęciu, 
kiedy w lubieżnym zwisa przez ramię przegięciu, 
gdy jej oczy zachodzą mgłą, twarz cała blednie 
i wargi się wilgotne rozchylą bezwiednie. 

Lubię, kiedy ją rozkosz i żądza oniemi, 
gdy wpija się w ramiona palcami drżącemi, 
gdy krótkim, urywanym oddycha oddechem 
i oddaje się cała z mdlejącym uśmiechem. 

I lubię ten wstyd, co się kobiecie zabrania 
przyznać, że czuje rozkosz, że moc pożądania 
zwalcza ją, a sycenie żądzy oszalenia, 
gdy szuka ust, a lęka się słów i spojrzenia. 

Lubię to - i tę chwilę lubię, gdy koło mnie 
wyczerpana, zmęczona leży nieprzytomnie, 
a myśl moja już od niej wybiega skrzydlata 
w nieskończone przestrzenie nieziemskiego świata. 

No kolego... Urosłeś w moich oczach z Przerwą-Tetmajerem .. Uwielbiam ten wiersz.. M. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 6.02.2019 o 12:43, Forumowcy pisze:

a gdy widzę, że jest monotematyczny - nie pomagam bo jeszcze monosylabami odpowiadam :D )

Muszę Ci powiedzieć, że zostaniesz moim wzorem w temacie "Jak postępować z kiepskim Kochankiem" .. Odpowiadanie monosylabami... Równoważniki zdań, jak wcześniej... Dziękuję.. To takie proste! M. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 6.02.2019 o 12:09, SplitKiM pisze:

Tutaj muszę stanąć w obronie młodego pokolenia... choć moja dolna granica to nie 20 a 22 lata :)

Zdecydowanie wolę rozemocjonowanego i napalonego dwudziestoparolatka, niż zadufanego w sobie czterdziestolatka, który myśli utartymi już schematami

Przekonujesz?! Jeszcze nie próbowałam...Zawsze się przed tym/takim broniłam, a może powinnam? Muszę się chyba bardziej otworzyć M. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przekonaliśmy się, że najgorszymi kochankami są "szczekacze" - czyli tacy panowie co dużo gadają, a mało z tego przeradzają w czyn. Sporo jest takich co piszą, jacy to oni nie są wspaniali, długodystansowcy, wiedzący czego kobieta chce i potrzebuje itd, a jak przychodzi co do czego, to pięciu minut nie wytrzymują. 

(On)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiepski kochanek? Często się słyszy o facetach z przerośniętym ego, którzy uważają się za nie wiadomo co w ars amandi, a tak to są "krowacze" ("krowa, która dużo muczy, mało mleka daje). Potem się spotyka z kobietami, które miały z takimi styczność i w przypływie szczerości (czasem poprzedzonym lekką dawką alkoholu) sypią przykładami jak z rękawa. Albo narcystyczne kłody, które myślą, że jak trafili na kobietę z większym libido niż zwyczajowa średnia statystyczna, to mogą leżeć i patrzeć w powałę, a jak się dziewczyna ociąga, bo chciała by kooperacji, to popatrzy spojrzeniem "hej, no dalej, przecież sam się nie obciągnie, co nie?" Co to? Próżniactwo społeczne czy jak? No i egoiści, myślą o sobie, zrobią swoje, potem pokazują plecy, coś tam zamroczą, a na końcu zaczną chrapać, ewentualnie na zakończenie "aktu" pierdzący trel rozpaczy i kurtyna.

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba nic mnie tak odstrasza od mężczyzny jak to, kiedy stara się emanować pewnością siebie - zazwyczaj taki facet totalnie nie wie czym prawdziwa pewność siebie jest, więc syci narcystycznie samego siebie i każe kobiecie się w tym pozornym i sztucznym maskowaniu własnych kompleksów pławić.
Nie.
Uwielbiam z kolei, kiedy człowiek ma świadomość swoich ułomności, akceptuje je, ale stara się nad nimi pracować. Moim zdaniem, dopiero wówczas, można zaczynać budować pewność siebie, czy jak niektóre władcze (och, ach) samce wolą - zostać mitycznym alfa. ;)

• Lubię 14
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozbuchane ego

Arogancja mylona z pewnością siebie

Egoizm

Niezadbane ciało. I to nie jest kategoria, bądźmy wszyscy modelami ale przyjemniej dotyka się ciała, które jest kochane przez właściciela ;)

Nie odstręcza mnie brak umiejętności tylko brak entuzjazmu :D

I poczucie humoru! To niby abstrakcyjne połączenie ale imo bardzo w cenie ;)

Żeby obrócić w śmiech sytuację mało zabawną, jakieś chwilowe zakłopotanie. Od razu czujemy się swobodniej.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...