Skocz do zawartości
Cuckoldplace

kiepski kochanek – jakie Waszym zdaniem ma cechy czy zachowania

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek
13 minut temu, Mia pisze:

Kiepski kochanek...  - "bajkopisarz"... nie znoszę "bajkopisarzy"

Piszą... mówią... opowiadają i nic z tego nie wynika... 

to ja dopowiem, że na potencjalnego kochanka u mnie nie ma szans awansować ten, który w ogóle nie umie rozmawiać o czymś innym niż seks, nie umie poprowadzić rozmowy na wszelkie tematy - nie ma szans bym się takim człowiekiem choć trochę zainteresowała (wybaczam brak umiejętności listów pisania lecz telefonicznie wymagam umiejętności prowadzenia rozmowy nie przesłuchania a gdy widzę, że jest monotematyczny - nie pomagam bo jeszcze monosylabami odpowiadam :D )

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, Mia pisze:

Dochodzi do spotkania i jest wielkie g...  i wtedy staje sie bardzo niemiła

Hej @Mia, co to dokładnie znaczy wielkie g...? Gadka się nie klei,  chemii brak, kochanek się nie podoba fizycznie, czy w łóżku słabo?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, Mia pisze:

Kiepski kochanek...  - "bajkopisarz"... nie znoszę "bajkopisarzy"

Piszą... mówią... opowiadają i nic z tego nie wynika... 

Dochodzi do spotkania i jest wielkie g...  i wtedy staje sie bardzo niemiła

Nie daje drugiej szansy...

Zjadasz tych kiepskich?

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, surfer77 pisze:

Hej @Mia, co to dokładnie znaczy wielkie g...? Gadka się nie klei,  chemii brak, kochanek się nie podoba fizycznie, czy w łóżku słabo?

wielkie g... oznacza wielkie rozczarowanie - delikatnie mówiąc... przed spotkamiem zawsze rozmawiam, dużo rozmawiam... nie oczekuje rozmów o tym co kto ze mna zrobi, jak i ile razy... ale jesli potencjalny kochanek sam snuje  jakie opowieści  i prowokuje mnie do rozmowy podchwycam temat...

Potem dochodzi do 'konsumpcji" i okazuje się że to były puste słowa... 

to mnie wkurza strasznie

• Lubię 5
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, aragorn pisze:

Zjadasz tych kiepskich?

przeżuwam i wypluwam

• Lubię 2
  • Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, surfer77 pisze:

co do fizyczności to juz się kiedys wypowiadałam ... jesli facet ma  to coś i dystans do siebie, jest ciekawy mnie, chce mnie poznac , poznac to co lubie, jak lubie, nie boi sie użyć każdej części swojego ciała a nie tylko penisa... to nagle okazuje się że fizycznośc nie ma znaczenia...dla mnie

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiepski może okazać się też i ten, który po spotkaniu po prostu przepadł. 

Kiepski to taki który opowiada w kuluarach różne głupoty lub jest po prostu niedyskretny.

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Który zrobił zapowiedź jak koncertu stulecia w ramach trasy pożegnalnej, po czym zagrał program podstawowy bez bisów za to wszystko z nowej płyty i jeszcze jest z siebie zadowolony. 

• Lubię 3
  • Haha 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taki, który wie, że pisze na konto pary i dopytuje się, czy mąż faktycznie musi czytać, musi być (choćby na przysłowiowej kawie) - no bo po co mąż... - a mąż czyta wszystko siedząc z boku...no bo przecież to konto pary...

L. 

• Lubię 6
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie zniechęcają zbyt pewni siebie w piśmie. Każdy człowiek jest inny i jakoś zapewnienia "doprowadzę Cię 3krotnie do orgazmu" "mogę to robić całą noc" mnie zniechęcają.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...