Skocz do zawartości
Cuckoldplace

kiepski kochanek – jakie Waszym zdaniem ma cechy czy zachowania

Rekomendowane odpowiedzi

"dziękuję, postoję"

OkeJ! Od dziś będę mówić facetom: Dziękuję, postoję. A jak się nie ruszysz, to mi opadnie. Dziwko.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(Morf)

Kiepskim kochankiem jest ten, kto mimo starań nie potrafi spowodować, że kochanka ciałem i umysłem będzie z nim podczas aktu.

Trudne do zweryfikowania, no chyba, że kobieta jest obłędnie szczera :D.

Fatalnym ten, który starając się, uzyskuje mizerny efekt w zakresie ciała i umysłu partnerki. 

Moja opinia jest totalnie subiektywna  :redevil:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciełem i umysłem, @Morf&Aga, naprowadziliście moje myśli na wiersz Tetmajera - więc na zasadzie przeciwności, kiepski kochanek na pewno nie taki jak w opisie poniżej ;)

"Lubię kiedy kobieta...."

Kazimierz Przerwa - Tetmajer

Lubię, kiedy kobieta omdlewa w objęciu, 
kiedy w lubieżnym zwisa przez ramię przegięciu, 
gdy jej oczy zachodzą mgłą, twarz cała blednie 
i wargi się wilgotne rozchylą bezwiednie. 

Lubię, kiedy ją rozkosz i żądza oniemi, 
gdy wpija się w ramiona palcami drżącemi, 
gdy krótkim, urywanym oddycha oddechem 
i oddaje się cała z mdlejącym uśmiechem. 

I lubię ten wstyd, co się kobiecie zabrania 
przyznać, że czuje rozkosz, że moc pożądania 
zwalcza ją, a sycenie żądzy oszalenia, 
gdy szuka ust, a lęka się słów i spojrzenia. 

Lubię to - i tę chwilę lubię, gdy koło mnie 
wyczerpana, zmęczona leży nieprzytomnie, 
a myśl moja już od niej wybiega skrzydlata 
w nieskończone przestrzenie nieziemskiego świata. 
  • Lubię 16
  • Dziękuję 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(Morf)

Bardziej takie memento mama na myśli, ku pamięci zadufanych w sobie :).

Gdy domdlewasz na łożu, całowana przeze mnie,
Chcę cię posiąść na zawsze, lecz daremnie, daremnie!
Już ty właśnie - nie moja, już nie widzisz mnie wcale.
Oczy mgłą ci zachodzą, ślepną w szczęściu i szale!
Zapodziewasz się nagle w swoim własnym pomroczu,
Mam twe ciało posłuszne, ale ciało - bez oczu!...
Zapodziewasz się nagle w niewiadomej otchłani,
Gdziem nie bywał, nie śniwał, choć kochałem cię dla niej!...
  • Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Brzmi dwuznacznie! :D

Dla Ciebie wszystko brzmi dwuznacznie. Nie jesteś miarodajna :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To na przykład taki, który jak gdyby nigdy nic idzie wyprowadzić psa albo zrobić pranie, podczas gdy ja płonę, wiję się, szaleję z pożądania...

Taki, przez którego w głowie pojawia się wątpliwość, czy to czasem ja nie jestem kiepską kochanką...

Lula.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Z mojego doświadczenia mogę stwierdzić jak sama nazwa wskazuje, kochanek jest od kochania. Czyli powinien to robić z pasją,  przy czym musi mieć doświadczenie jak pieścić.  Taki 20 latek, to bardziej napalony pies niż kochanek.  Po drugie trzeba to robić namiętnie, a nie  w formie " muszę sobie spuścić z krzyża" i do widzenia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie (i to dla mnie warto tu podkreślić) kiepski kochanek to taki, który: 

• Jest zbyt delikatny względem moich potrzeb. W łóżku jestem raczej typem drapieżnika i rzadko mnie kręcą romantyczne westchnienia. Niestety spotkałam się już z tym, że niektórych mężczyzn mój temperament przerasta, więc odpuszczałam. 
  • Jest zakompleksiony. Jakikolwiek defekt w ciele mężczyzny może mi być kompletnie obojętny lub nawet pociągający, pod warunkiem, że on sam nie robi "z igły widły" i nie ogranicza się w swoich kontaktach ciągłymi próbami podbicia sobie ego.
  • Jest infantylny. Na ogół już przy pierwszej próbie zdrabniania mojego imienia, czy też wiązanek w stylu "wróciłem do domku, zjadłem obiadek i teraz czytam gazetkę" stanowczo mówię "nie rób tego". Jest to dla mnie kompletnie osłabiające... że tak to delikatnie ujmę. 
  • Jest zamknięty na wszelkie opcje poza klasycznymi lub poza własnymi i nie zamierza się rozwijać w tym zakresie. 
  • Jest nieprzystępny. Nie ze mną te numery. Jak facet zaczyna mi zgrywać nieprzystępnego, to się żegnam. Albo rozmawiamy otwarcie i swobodnie, albo bawimy się w gierki. A moja gra polega na tym, że jak 3 razy poczuję się olana, to czwartej szansy nie dostanie choćby klaskał uszami i zgłębił wszystkie tajniki seksu tantrycznego w międzyczasie. 
  • Nie budzi we mnie pożądania bez wyraźnej przyczyny. Czasami tej chemii nie ma i koniec kropka. 
  • Gada tylko o sobie. 
  • Lubię 8
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 29.11.2018 o 18:00, agressivetwo pisze:

Z mojego doświadczenia mogę stwierdzić jak sama nazwa wskazuje, kochanek jest od kochania. Czyli powinien to robić z pasją,  przy czym musi mieć doświadczenie jak pieścić.  Taki 20 latek, to bardziej napalony pies niż kochanek.  Po drugie trzeba to robić namiętnie, a nie  w formie " muszę sobie spuścić z krzyża" i do widzenia.

Tutaj muszę stanąć w obronie młodego pokolenia... choć moja dolna granica to nie 20 a 22 lata :)

Zdecydowanie wolę rozemocjonowanego i napalonego dwudziestoparolatka, niż zadufanego w sobie czterdziestolatka, który myśli utartymi już schematami. Jasne, moi kochankowie są bliżej niż dalej mojej górnej granicy wieku, ale lubię młodszych. Mają fajną energię i ciekawe pomysły. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiepski kochanek...  - "bajkopisarz"... nie znoszę "bajkopisarzy"

Piszą... mówią... opowiadają i nic z tego nie wynika... 

Dochodzi do spotkania i jest wielkie g...  i wtedy staje sie bardzo niemiła

Nie daje drugiej szansy...

• Lubię 6
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...