Skocz do zawartości
Cuckoldplace

kiepski kochanek – jakie Waszym zdaniem ma cechy czy zachowania

Rekomendowane odpowiedzi

Tak się zastanawiam, czy np to jak nie lubie w trakcie jednego numerka zmieniać często pozycji to świadczy o tym, że zaczynam powoli śmierdzieć zdechlizną?

Zapytaj, bo ktoś tu wcześniej pisał, że kochanie się w jednej tylko pozycji to cecha kiepskiego kochanka...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

, to coś jak przykład złotej rybki, bierz mnie, bo jestem zajebisty.... Chyba tylko w jego mniemaniu

Tak tylko żartowałem. Pewnie próbowałaś nie tylko garażu :)

Facet musiał być beznadziejny.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapytaj, bo ktoś tu wcześniej pisał, że kochanie się w jednej tylko pozycji to cecha kiepskiego kochanka...

a czy ja napisałem, że sie bzykam w jednej pozycji?

czy tak jak niżej, że nie lubie za często zmieniać pozyji?

Tak się zastanawiam, czy np to jak nie lubie w trakcie jednego numerka zmieniać często pozycji to świadczy o tym, że zaczynam powoli śmierdzieć zdechlizną?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

o dżizus, słyszałem o kobietach kłodach, które lubia tylko po misjonarsku w nocy i przy zgaszonym świetle, ale żeby facet trup? taki prawdziwy? taki bez weny inicjatywy, że tak tylko na plecach?

hahaha najlepsze podsumowanie :D

On większość czasu leżał, nie tylko w momencie finału.

A penis jest częścią właściciela. Nie spotkam się z facetem tylko dlatego, że ma dużego kutasa. Musi zagrać cała gama rzeczy.

Miewam kochanków z penisami, które są właśnie ok (TYLKO ok albo AŻ ok), ale inne rzeczy są na najwyższym poziomie i z takich randek wracam zadowolona i zaspokojona.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a czy ja napisałem, że sie bzykam w jednej pozycji? czy tak jak niżej, że nie lubie za często zmieniać pozyji?

Zwracam honor.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zwracam honor.

Sam mam tak, że zanim zacznę komuś wbijać szpilki a tym bardziej cytować to najpierw czytam całą wypowiedz, bo jedno zdanie wyrwane z kontekstu wypowiedzi całkowicie zmienia jego wydzwięk.

Taka mała rada.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 16.02.2018 o 13:42, 'iko' pisze:

czy Wasza ocena się ogranicza wyłącznie do sfery łóżkowej, czy już jej dokonujecie na etapie poznawania się czy pisemnego czy na spotkaniu na kawie?

Mężczyzna, który jeszcze nie dotarł do mojej alkowy nie jest moim kochankiem, a tylko potencjalnym kandydatem na niego. Wszystko co dzieje się przed seksem, te rozmowy e-mailowe czy realne, jest dla mnie bardzo istotne, ale to tylko tzw.  selekcja i wstępne poznawanie. I może to zakończyć znajomość w każdej chwili zanim pan stanie się kochankiem.

W dniu 16.02.2018 o 13:42, 'iko' pisze:

chodzi mi o Wasze doświadczenia czy postrzeganie i kogo zdecydowanie nie chcecie spotkać w łóżku, ba a kto swoim i jakim zachowaniem na etapie poznawczym sam sobie tę szansę zabiera

U mnie każdy mężczyzna, który:

• prosi namolnie o zdjęcia, lub wysyła mi samo ornitologiczne zdjęcie, bo taki jest dumny ze swego przyrodzenia,
  • używa tekstów typu ”nikt Ci nie dogodzi tak jak ja”,
  • traktuje kobietę z góry, jako podległą mu,
  • zaczyna opowiadać mi o swoich byłych,  
  • łapie na litość, bo żona go nie rozumie, jest oziębła i ogólnie sraka i owaka - czyli żona samo zło,
  • łapie na litość typu: z żadną kobietą mi nie wychodzi, żadna mnie nie docenia i żadna mnie nie chce - jestem taki samotny,
  • nie ma żadnego szacunku do rogacza i gdy się o nim dowiaduje traktuje go z góry, jak gorszego mężczyznę,
  • wysnuwa listę żądań i praktyk jakie mam rzekomo na nim poczynić oraz opis mojego stroju, bo inny to jest nie do przyjęcia.

Reszta to wulgarne i chamskie okazy, które myślą, że ogólnie są zbawieniem dla kobiety i powinnam ich po piętach całować za to, że w ogóle biorą moją osobę pod uwagę.

Mimo wcześniejszych rozmów zdarzało mi się kilkukrotnie mieć kiepskiego kochanka. Moje przykłady:

1. Pan szybko się rozebrał i wystąpił w samych skarpetach na nogach i to takich już niepierwszej nowości - dostałam ataku śmiechu i po zawodach. Do niczego nie doszło.
  2. Drugi na którymś (kolejnym) spotkaniu postanowił spróbować tego o czym mówiłam wielokrotnie, że jest to coś czego nie znoszę - czyli spoza strefy mojego komfortu. Zabawę z miejsca przerwałam i wywaliłam delikwenta z pokoju.
  3. Pan ogólnie był ok. sprawdzał się w naszym układzie, aż pewnego dnia zaczął mieć wymagania względem mojego ubioru, dokładnie bielizny. Zaczął dyktować mi w czym mam „wystąpić”. Znajomość z miejsca zakończyłam.
  4. Pan był super w łóżku, ale po pewnym czasie zaczął mieć jakieś dziwne obiekcje  moralne dotyczące naszych spotkań. W rozmowach po spotkaniach zaczął zastanawiać się czy jesteśmy źli i rozwiąźli, czy już zasługujemy na karę i czy ona nas spotka. Raz zaczął o tym w trakcie zabawy. Zakończyłam męki jego sumienia. 

Więcej złych kochanków nie miałam. Reszta to same fajne wspomnienia :)

• Lubię 12
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo my lubimy te piosenki co my je znamy :)

Odwrotnie niż z kochankami. 

No niekoniecznie ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

o dżizus, słyszałem o kobietach kłodach, które lubia tylko po misjonarsku w nocy i przy zgaszonym świetle, ale żeby facet trup? taki prawdziwy? taki bez weny inicjatywy, że tak tylko na plecach?

Niestety są tacy... Rozłoży się taki na plecach zadowolony z siebie i mówi: "jestem twój, rób ze mną, co chcesz...". Polecam odpowiedź: "dziękuję, postoję" :-)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam odpowiedź: "dziękuję, postoję" :-)

Brzmi dwuznacznie! :D

• Lubię 4
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...