Skocz do zawartości
Cuckoldplace

kiepski kochanek – jakie Waszym zdaniem ma cechy czy zachowania

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę że na dotychczasowej liście cech niepożądanych brakuje dwóch bardzo ważnych szczególnie dla naszego klimatu pozycji:

- Ogólny brak szacunku dla HW i/lub rogacza

- Nieumiejętność trzymania się ustalonych zasad w danym układzie i próba ich przekraczania lub namawianie / prowokowanie do tego

• Lubię 15

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No chyba tylko panie powinny wypowiadać się w tym wątku :)

nie zgadzam się z Tobą, są różne konfiguracje łóżkowe w tym wszelkie wielokąty, jak również są różne relacje w związkach - czasami hw samodzielnie dokonuje wyboru kochanka, czasami z partnerem podejmują tę decyzję razem a czasami wyłącznie partner dokonuje wyboru

ponadto też mamy osoby tutaj biseksualne i homoseksualne... 

dlatego uważam, że męskie głosy niemalże "we własnej sprawie" będą bezcenne :D

i na powyższej podstawie, nie uważam że dyskusję należy ograniczać do jednej płci 

Kolegę pewnie zmylił dział ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólny brak szacunku dla HW i/lub rogacza

Prawda! Zapomniałam o tym wspomnieć, a niestety spotkałam się tu z brakiem szacunku ( wydawałoby się,że na takim forum są tylko ludzie na poziomie ale niestety). I to kolejny element, który totalnie dyskwalifikuje kandydata.

P.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Ogólny brak szacunku dla HW i/lub rogacza

Dokładnie! I jeszcze jakiś taki ogólny brak empatii. Dla mnie jest dyskredytujący.

Ale najważniejsze to:

Nieumiejętność trzymania się ustalonych zasad w danym układzie i próba ich przekraczania lub namawianie / prowokowanie do tego

Plus brak autentyczności, który zawsze jakoś wychodzi "bokami", w którymś momencie...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Kolegę pewnie zmylił dział ;)

nawet jeśli, to ja wyraźnie zaznaczyłam w pierwszym poście że interesują mnie wypowiedzi obu płci :)

a swoją drogą, kolega z którym konsultowałam zasadność stworzenia tego tematu, miał rację - ruszyło ostro (ja byłam diametralnie różnego zdania)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No chyba tylko panie powinny wypowiadać się w tym wątku :)

No właśnie nie :-)

Powiem trochę ze swojej perspektywy, a trochę z perspektywy, czym jest dla mnie kiepski kochanek dla kobiety.

Pierwsze, co mi przychodzi do głowy: nie umie się całować. Facet ma się umieć dobrze całować. I już.

Ponadto - prosi od razu o zdjęcia penisa/pochwy. Dla mnie taki koleś jest praktycznie z miejsca skreślony.

W seksie nie potrafi nic oprócz wsadzania jednego w drugie albo nic innego go nie interesuje.

Rzuca chamskimi, wulgarnymi  tekstami w stosunku do kobiet. Na jakimś dalszym etapie znajomości można dodać pikanterii, jak obie strony się znają. Ale na powitanie tekst typu: "wyrucham cię i spuszczę się na cycki" moim zdaniem powinien kwalifikować do eksterminacji takiego osobnika :-)

Nie dba o potrzeby drugiej strony, chce tylko zaspokoić własne.

Jest niehigieniczny, niezadbany, przychodzi na spotkanie ubrany jak do obory. Nie chodzi mi tu o wygląd, tylko o dbanie o siebie i swoją fizyczność.

NIE ZDEJMUJE SKARPETEK! Przepraszam, niektórych to może kręci. Dla mnie widok faceta w samych skarpetkach grozi utratą potencji na kolejne pół roku :-D

Jest erotomanem lub bajkopisarzem - do spotkania nie dochodzi, bo trwa niekończąca się wymiana maili albo spotkania są wciąż przekładane.

I na koniec anegdotka. Wysyłam kolesiowi swoje zdjęcia. Takie ogólne zdjęcia sylwetki, bez urologicznych szczegółów. Proszę, żeby wysłał swoje. Odpowiedź: "ja nie muszę wysyłać, bo jestem atrakcyjny i to ja sobie wybieram". Kurtyna. :-)

• Lubię 18

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co do Twojego postu to fajnie opisałeś i żeby nie powtarzać to mniej więcej tak bym to również opisał. 

Ale rozwaliłeś mnie : 

I na koniec anegdotka.

:lach:  :lach:  :lach:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

@Husband poniższą swą wypowiedź w tym temacie dedykuję Tobie  :wino:  :wino:

O autorze

Paskudna, krnąbrna i dociekliwa hw, która lekko podstymulowana przez zboczonego partnera, dalej bardzo świadomie wpadła w temat i w zawrotnym tempie poznawała świat zdrady kontrolowanej. Na przestrzeni kilkunastu miesięcy doświadczyła przeróżnych zachowań męskich, zdążyła być w dłuższej relacji jak również z każdym nowym romansem odkrywała samą siebie, definiując swoje zboczone potrzeby jak i oczekiwania wobec płci przeciwnej.

Wstęp

W wyniku całkowicie subiektywnych i jednostronnych przeprowadzonych przez autorkę badań dotyczących męskiej natury kochanka zdefiniowane zostały trzy obszary, po których można rozpoznać jego jakość zarówno człowieczą jak i erotyczną.

1. faza flirtu

2. faza fiku miku

3. faza finisz

Autorka na tyle wysoko ocenia własną percepcję jak i umiejętność analitycznego podejścia do doświadczeń, że na podstawie powyżej wymienionych faz umie ocenić jakość amanta. Poszczególne  etapy zostaną pojedynczo szerzej opisane w kolejnych postach, pojawiających się w bliżej nie określonym czasie. Ponieważ badania zostały przeprowadzone subiektywnie, taka też ich będzie ocena - wyłącznie przez pryzmat autorki. Jednakże, już można zauważyć, że pojawiające się w wątku treści nie są odosobnione od doświadczeń badaczki i posłużą one jako cytaty do tejże jakże subiektywnej oceny wszystkich beznadziejnych przypadków zachowań kiepskich kochanków. 

PS. Jakże mnie cieszy, że jednak obiecałeś milczenie. Wytrzymasz z tym? :P

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

"wyrucham cię i spuszczę się na cycki" moim zdaniem powinien kwalifikować do eksterminacji takiego osobnika

A propos tego tekstu, przypomniało mi się jak jeden forumowy kolega, który dość mocno zabiegał o spotkanie ze mną, w podobnym stylu się zareklamował, opowiadając mi ze szczegółami jak to (cytat): "spuścił się z litości na cycki, bo tak strasznie chciała być przeruchana, a była tak brzydka, że nie dał rady"(koniec cytatu), mówiąc o jednej z użytkowniczek forumowych. Używając jej nicka  :wstyd:

Generalnie zrobiło to na mnie takie wrażenie, że... starałam się wymazać to z pamięci... Brawo dla tego pana. Niech go czeluści piekieł pochłoną! Lub tekst bardziej w moim stylu- chuj Ci w dupę drogi kolego!

• Facepalm 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

... coraz ostrzej... czekam na więcej....

No, uczę się jak nie być kiepskim kochankiem:)

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...