Skocz do zawartości
Cuckoldplace

kiepski kochanek – jakie Waszym zdaniem ma cechy czy zachowania

Rekomendowane odpowiedzi

pytałam o kiepskie kochanki to teraz pora porozmawiać o mężczyznach :) 

co wg Was znaczy kiepski kochanek?

czy Wasza ocena się ogranicza wyłącznie do sfery łóżkowej, czy już jej dokonujecie na etapie poznawania się czy pisemnego czy na spotkaniu na kawie?

szczególnie ciekawe będzie dla mnie postrzeganie męskie, jak to widzą sami kochankowie, rogacze i bulle, oczywiście głosy pań są równie pożądane

ba.. jeden kolega, z którym skonsultowałam sensowność założenia takiego tematu, powiedział, że tu akurat może być całkiem ostro 

co mi przychodzi do głowy, jakie zachowania mogą być postrzegane jako te nie lubiane, nie poszukiwane, ano:

typ "monotoematyczny" np. maks. dwie pozycje na przemiennie stosowane, jakaś automatyka a nie pieszoty

typ "egoista" np. szybko, konkretnie, lecz średnio zainteresowany jest spełnieniem czy doznaniami drugiej strony; orgazm uznaje za najważniejszy dąży do niego, zapominając o innych elementach aktu

typ „zdobywca” – Ty kobieto się poddaj całkowicie mojemu rytmowi, ja wiem jak Ci będzie dobrze 

typ „ruchacz niewyżyty” – nie umie uwodzić, flirtować… rozmowa dotyczy wyłącznie seksu, co i jak, fotki dawaj fotki ...

oczywiście, powyższe "typy" przerysowałam, wymyślałam na szybko, nie są wiążące

inne, jakie...?

chodzi mi o Wasze doświadczenia czy postrzeganie i kogo zdecydowanie nie chcecie spotkać w łóżku, ba a kto swoim i jakim zachowaniem na etapie poznawczym sam sobie tę szansę zabiera

zapraszam do ostrej acz merytorycznej rozmowy :) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma kiepskich kochanków. Każdy facet ma w sobie potencjał, żeby być w łóżku Rasputinem, w zalotach Casanową, a w konwersacji Einsteinem. Tylko potrzebna jest odpowiednia kobieta, żeby to w nim wyzwolić. Nie każda potrafi, to wszystko.  :splashface:

A tak na serio to się wypowiem później, tylko muszę trochę nad tym pomyśleć :-)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm z chęcią bym się rozpisał, ale gryzę się w język... akurat tutaj byłby dobry temat na personalne wycieczki bez adresata :)

Hmmm

Temat wole zostawić dla Wife :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tzw Speedy Gonzales

Bez wyobraźni i łóżkowej empatii

czy Wasza ocena się ogranicza wyłącznie do sfery łóżkowej, czy już jej dokonujecie na etapie poznawania się czy pisemnego czy na spotkaniu na kawie?

Kochankiem staje się tylko i wyłącznie mężczyzna, którego zapraszam do łóżka i tylko w nim mogę jego ocenić.

Poza łóżkiem mogę oceniać, jak każdego innego.

Choć w sumie, fajnie byłoby mieć zdolność rozszyfrowywania kochanka, podczas kawowego poznania ;)

kogo zdecydowanie nie chcecie spotkać w łóżku, ba a kto swoim i jakim zachowaniem na etapie poznawczym sam sobie tę szansę zabiera

Prostaka, brudasa, egoisty, sprintera, nudziarza, zakompleksionego ...... to tak na szybko

Na szczęście, większość tych cech można wyłapać już na etapie poznawczym i skutecznie zamknąć drogę do łóżka ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No chyba tylko panie powinny wypowiadać się w tym wątku :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

No chyba tylko panie powinny wypowiadać się w tym wątku :)

nie zgadzam się z Tobą, są różne konfiguracje łóżkowe w tym wszelkie wielokąty, jak również są różne relacje w związkach - czasami hw samodzielnie dokonuje wyboru kochanka, czasami z partnerem podejmują tę decyzję razem a czasami wyłącznie partner dokonuje wyboru

ponadto też mamy osoby tutaj biseksualne i homoseksualne... 

dlatego uważam, że męskie głosy niemalże "we własnej sprawie" będą bezcenne :D

i na powyższej podstawie, nie uważam że dyskusję należy ograniczać do jednej płci 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie też miewają kochanków. Nie tylko panie powinny się wypowiadać.

Ja mam swój znienawidzony typ. Tam była kłoda, więc tu dla odmiany nazwę go "trup"

Leży, śmierdzi i ma oczekiwania.

Edit: a w dodatku nie wiem, czy gorzej, jak śmierdzi trupem, czy hydraulikiem. ;)

• Lubię 11
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Hmmm z chęcią bym się rozpisał, ale gryzę się w język... akurat tutaj byłby dobry temat na personalne wycieczki bez adresata :)

Hmmm

Temat wole zostawić dla Wife :)

a ja jednak chętnie usłyszałam bym Twój głos w sprawie, czy jeśli ładnie poproszę to lekko gryząc się w język, postarasz się ładnie wyrazić w temacie? :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a ja jednak chętnie usłyszałam bym Twój głos w sprawie, czy jeśli ładnie poproszę to lekko gryząc się w język, postarasz się ładnie wyrazić w temacie? :D

Iko,

Lepiej zrobię jak nic nienapisze. Dyplomatka w naszym związku jest Wife. Naprawdę nie chce pisać bo musiałbym wylać wiadro pomyj, a po co? Naprawdę chce Ci się sprzątać? Hahahah :)

Pozdrawiam i puki co milknę w temacie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czekałam na ten temat, i wiedziałam, że prędzej czy później w końcu się on pojawi. Temat rzeka.

Egoista, mający o sobie zbyt wysokie mniemanie, bezczelny, uważający, że tylko jego podejście jest prawidłowe. Bez empatii i zrozumienia dla drugiej strony. 

Są to cechy, które można stwierdzić już na etapie rozmowy i to one przekreślają szansę takiego mężczyzny na dalszą znajomość.

Dla mnie to jaki męzczyzna jest poza łóżkiem, ma równie istotne znaczenie w jego ocenie jako 'kochanka'.

Jeśli zaś chodzi o sam seks, to napewno szybki Bill, który nastawiony jest tylko na swoją przyjemność. 

Nie słuchający partnerki, monotematyczny, nie potrafiący stworzyć odpowiedniej atmosfery, tylko od razu przechodzący do sedna.

I coś co mnie strasznie wkurza czyli ' jaki to ja jestem zajebisty, której to już nie przeleciałem'. Ten typ od razu dostaje bana.

P.

• Lubię 16
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...