Skocz do zawartości
PussyLicker

Sacrosanct - scena 1 (fragment)

Rekomendowane odpowiedzi

http://motherless.com/6FCDFDB

Scena w nietypowym klimacie seksualnego rytuału religijnego. I w dość wolnym tempie (tu akurat to wyszło na plus, bo skupiono się na tworzeniu emocji za pomocą gestów i zachowań). Niewiele mówią. Pod koniec pada chyba jedno zdanie z ust kochanka z poleceniem by dziewczyna zwróciła się do swego partnera.

Obejrzałem cały film, ale pozostałe sceny tego filmu (raczej zupełnie inny klimat) nie zrobiły na mnie takiego wrażenia.

Poza ciekawie zbudowanym klimatem (scenografia i muzyka), w tym fragmencie podoba mi się całowanie z dziewczyną bezpośrednio po robieniu przez nią loda i oddawanie innemu partnerki siedzącej na moich kolanach (wczuwam się w rolę tego mnicha/kapłana). No i dziewczyna ma fajny tatuaż na pośladku :).

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapomniałem, że gdy z partnerem patrzą sobie w oczy jak jest brana od tyłu przez jednego z mężczyzn, pada zdanie z ust partnera w stylu: "I wanna him cum in your pussy" (chcę żeby doszedł w Twojej cipce). Po czym, gdy kochanek dochodzi, partner wkłada jej palec do pochwy i daje jej go do oblizania.

Drugi z mężczyzn dochodzi na jej usta (z cipki kapie jej jeszcze sperma poprzedniego). A partner trzyma ją za głowę i zgarnia spływają spermę do jej ust. Dość to wyuzdane i bardzo podniecające dla mnie. Szkoda, że partner po wszystkim się z nią nie całuje w geście okazania miłości i wdzięczności za to co dla niego zrobiła. Byłby bardzo fajny happy end :).

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Świetna scena, nie wiem tylko po co ta woda ale daje fajne refleksy :).

Klimat ciekawy, tajemniczy a jako że motyw creampie (i pochodne) należy do moich fetyszy to scenę końcową "polubiam" :D.

Zabrakło mi tylko pocałunku na końcu.

Ale jak przyjdzie mi uczestniczyć z przyszłą-niedoszłą w takiej sytuacji to nadrobię ten szczegół.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rewelacja! :-) Lubię takie mroczne pesudoreligijne klimaty.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

taki klimat na mnie działa , tajemniczy rytuał ....

malo takich filmików 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...