Skocz do zawartości
Cuckoldplace

kiepska kochanka - jakie Waszym zdaniem ma cechy czy zachowania

Rekomendowane odpowiedzi

Iko - nie ma kiepskich kochanek. 

nie wierzę... serio.. do tanga trzeba dwojga :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

inne, jakie...?

i jeszcze dwie cechy, o których zapomniałem a stanowią wspólny mianownik z tym co wcześniej napisałem...

zazdrosna - zawistna

Osobowość chwiejna emocjonalnie....

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak - tylko z tego co piszesz - ja z taką osobą nie doszedłbym do etapu "Kochanka" :), ale doskonale Ciebie rozumiem i zgadzam się z Tobą

jednak takie cechy mogą wyjść po, jak się odpali, chociażby wspominana przeze mnie kiedyś "terytorialność" :)

nie zawsze te cechy widać na etapie flirtu :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Jednak chyba musisz przyznać że na etapie flirtu - dużo cech może nam się nie spodobać i chyba nikt nie będzie miał nam za złe jak odpuścimy. Alkowa to jednak alkowa - i jak już do niej dojdziemy - TO ma być fajnie - i koniec kropka.  

tu mogę przyznać, sporo można złapać lecz nie wszystko...  na etapie flirtu może być cudownie, melodia dialogu przyjemnie drażniąca a w łóżku może być klapa 

byłoby miło gdyby było fajnie, ale uważam że dalej ta sztuka, zależna jest od obu stron i nie zawsze to źle świadczy o mężczyźnie... no serio :) tak uważam 

edit:

nie budzę demonów terytoriolności - no przynajmniej staram się tego nie robić.

a na to mój drogi, z autopsji wiem, że żadna ze stron nie ma większego wpływu :), na jej objawienie (bo na poskromienie to już tak :) )

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak - tylko z tego co piszesz - ja z taką osobą nie doszedłbym do etapu "Kochanka" :), ale doskonale Ciebie rozumiem i zgadzam się z Tobą

Hmmm do było dopisane do tego co napisałem wcześniej a chodziło mi o to:

może nawet nie tyle co w łóżku, ale w ogóle na swojej drodze

do wspólnego łózka to jest naprawde daleka droga :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Secundo- Spojrzenie na sex przez pryzmat tylko własnego zadowolenia. Czyli to co mnie kręci, to mnie kręci, wszystko inne jest nie do przyjęcia. Czytać, robimy wszystko tak jak ja chcę :D.

A dla mnie jest o przejaw zdrowego egoizmu. Chociaż bardzo skrajnie to opisałeś.

W łóżku robię tylko to co lubię, co mnie kręci i co sprawia mi satysfakcję biorąc oczywiście pod uwagę, że druga strona również lubi to samo co ja. I tak, zawsze robimy to co ja chcę, na co ja zgadzam się czy przyzwolę.

Nie zwykłam zmuszać się do robienia rzeczy których nie lubię, nie sprawiają mi żadnej przyjemności (fizycznej czy psychicznej) tylko po to, by zadowolić partnera czy partnerkę w łóżku. Tak mam i już.Ten mój egoizm pozwolił mi na poznanie mojego ciała, moich podniet i rozwój moich świrów. Podobnego przejawu egoizmu w łóżku oczekuję od moich kochanek i kochanków.

Nie znoszę udawania, grania, zmuszania się. Można to wyczuć i mnie to odrzuca.

A poza tym kiepska kochanka to:

• pijaczka,
  • bierna w łóżku,
  • taka co wciąż porównuje byłych opowiadając o ich wpadkach i potknięciach,
  • wieczna pozująca modelka zwracająca większą uwagę na swój wygląd niż na przyjemność z zabawy

.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Udająca zołzę

Wypraszam sobie! :wybuchne:

:lach:

• Lubię 3
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A dla mnie jest o przejaw zdrowego egoizmu. Chociaż bardzo skrajnie to opisałeś.

W łóżku robię tylko to co lubię, co mnie kręci i co sprawia mi satysfakcję biorąc oczywiście pod uwagę, że druga strona również lubi to samo co ja. I tak, zawsze robimy to co ja chcę, na co ja się zgadzam czy przyzwolę.

Nie zwykłam zmuszać się do robienia rzeczy których nie lubię, nie sprawiają mi żadnej przyjemności (fizycznej czy psychicznej) tylko po to, by zadowolić partnera czy partnerkę w łóżku. Tak mam i już.Ten mój egoizm pozwolił mi na poznanie mojego ciała, moich podniet i rozwój moich świrów. Podobnego przejawu egoizmu w łóżku oczekuję od moich kochanek i kochanków.

Nie znoszę udawania, grania, zmuszania się. Można to wyczuć i mnie to odrzuca.

.

Myślę się że egoizm poruszony tu wcześniej i zmuszanie się do czegoś czego się nie lubi to dwie skrajności pomiędzy którymi jest wiele do wypełnienia. Raczej nikt z poprzedników nie miał na myśli zmuszania się a raczej brak myślenia tylko o sobie ale też o drugiej osobie.

Co do tego czy da się wyłapać te wszystkie niepożądane cechy wcześniej, w rozmowie. Nie, nie da się tego zrobić w 100%. Oczywiście dużo można wyłapać ale nikt nie da pełnej gwarancji a jedynie można uniknąć większej katastrofy ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wysokie mniemanie o sobie

A w tym nie widzę akurat nic złego. Wolę, gdy kochanka/kochanek zna i sam/a docenia swą wartość, niż ma mi się godzinami krygować i ze wszystkiego (jej/jego zdaniem negatywnych cech) tłumaczyć.

wysokie mniemanie o sobie

A w tym nie widzę akurat nic złego. Wolę, gdy kochanka/kochanek zna i sam/a docenia swą wartość, niż ma mi się godzinami krygować i ze wszystkiego (jej/jego zdaniem negatywnych cech) tłumaczyć.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest jednak różnica między brakiem pewności siebie a zadufaniem i wybujanymi wyobrażeniami na swój temat

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...