Skocz do zawartości
beneq

voyeuryzm - podglądactwo

Rekomendowane odpowiedzi

Alice chętnie bym ciebie podejrzał ;)

;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A najfjaniej to chyba ukryta kamerka nakręcić hotkę z kochankiem, a potem za jej pozwoleniem móc zobaczyć ją w akcji:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój pierwszy post. Uwielbiam patrzeć na swoja żonę z kochankiem, chociaż sam biorę czynny udział w zabawach, mało tego filmuję wszystko lub fotografuję i później oglądając całymi godzinami się palę. Czasem mam lepszy odjazd z oglądania niż z realnego seksu. Ten przebiega zbyt szybko aby się odpowiednio najeść. Dopiero wielokrotne powracanie, zbliżanie powoduje, ze odlatuję do imentu.Nie jest to chyba podglądanie bo wszyscy mamy świadomość kamery, ale jest ona priorytetem w naszych zabawach.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A najfjaniej to chyba ukryta kamerka nakręcić hotkę z kochankiem, a potem za jej pozwoleniem móc zobaczyć ją w akcji:)

A nie sądzisz, że to nie fair wobec Kochanka, bo on nie będzie miał nic do powiedzenia, a jemu też należy się dyskrecja?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście miałem taką sytuację, że hotka nagrywała, ale tylko głos podczas naszego spotkania dla jej męża (więcej opisałem w historiach prawdziwych;).

Moim marzeniem jest, żeby moja zdradliwa żona nagrywała krótkie filmiki (zaczynając od drobnych pieszczot, dalej seks manualny oralny, potem już ostra jazda i final na twarz) o po każdym spotkaniu mi je pokazywała:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mmm, temat dla nas.

Uwielbiamy podglądać, podsłuchiwać, być podglądanymi - kręci nas to strasznie i składnia do, hmm, intensyfikacji działań;)

Michał często zachęca mnie do chodzenia w krótkiej mini bez majtek, lubimy robić niby przypadkowe pokazy obcym facetem. Świadomość, że gdyby tylko mogli to rzuciliby się na mnie jak afrodyzjak. Często kochamy się w plenerze, czasem licząc na przypadkowych podglądaczy, czasem wrećz spodziewając się grupki widzów, np na plaży nudystów. Jednym z naszych ulubionych zdarzeń był nieskrępowany seks przy jednej młodej parce w nocy, w dormitorium w hostelu. Początkowo byli zaskoczeni, ale potem dziewczyna też skłoniła chłopaka do akcji:)

a podsłuchiwanie seksu innych par to takie moje hobby, szczególnie jeśli bawią się ostro. Chociaż kiedy akurat nie mam pod ręką (czy to najlepsze słowo?;>) mojego samca, to bywa to prawdziwą torturą....tak jak dzisiaj, niestety;/

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uwielbiam oglądać lub podsłuchiwać jak moje Kochanie oddaje się kochankowi. Niestety najczęściej wolno mi tylko podsłuchiwać z pokoju obok. Wprost nie do opisania co się wtedy se mną dzieje. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To jakieś moje zboczenie.

Uwielbiam to. Jak mam tylko okazję a te zdarzają się dość często, to zostawiam moją kochaną żonkę sam na sam z kochankiem i przysłuchuje się lub dyskretnie podglądam ich zmagania :sex1: .

Szczególnie podnieca mnie taka sytuacja gdy obudziłyby mnie dźwięki uprawiania ostrego sexu. Ciężko było by mi opanować podniecenie. Miałbym kłopot zachować zimną krew, i spokojny oddech.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miałbym kłopot zachować zimną krew, i spokojny oddech.

Ja nawet nie próbuje zachować spokoju :) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...