Skocz do zawartości
TomekAdv

Od znajomej radiolożki:)))

Rekomendowane odpowiedzi

....... cholera, nie ta kasa chorych ;)

Kolego kasy chorych nie obowiązują od 2003 roku... wiec nic nie stoi na przeszkodzie aby odwiedzić Poznań

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kolego kasy chorych nie obowiązują od 2003 roku.

..... :facepalm: ależ zagubiony jestem ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

..... :facepalm: ależ zagubiony jestem ;)

Na to tez poradzimy... mamy piękny nowy szpital psychiatryczny
  • Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

:))

oj chyba nie była sama :)

post-19758-0-96251700-1517948461_thumb.jpg

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Za moich czasów" w trakcie weryfikacji rekruta do liceum lotniczego( masz wtedy chyba 16 lat) były robione jednego dnia 3 zdjęcia RTG. Finał- wymioty cały wieczór i 14h snu. Także pytanie co oznacza w Twoim stwierdzeniu "obecnie" ?

Dziwne rzeczy opowiadasz, po dawce promieniowania X wywołującej postać żołądkowo-jelitową choroby popromiennej zasadniczo nie powinieneś żyć dłużej jak 3 tygodnie. Coś mi sie widzi, że raczej kiepsko tam karmili, ale z rtg nie przesadzali tak bardzo. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwne rzeczy opowiadasz, po dawce promieniowania X wywołującej postać żołądkowo-jelitową choroby popromiennej zasadniczo nie powinieneś żyć dłużej jak 3 tygodnie. Coś mi sie widzi, że raczej kiepsko tam karmili, ale z rtg nie przesadzali tak bardzo. 

Nie wykluczone, że masz racje, nie znam się :) Badania trwały 3 dni, 2-go dnia były prześwietlenia i tylko tego dnia miałem takie dolegliwości. Może to po prostu zbieżność okoliczności :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...