Skocz do zawartości
TomekAdv

Od znajomej radiolożki:)))

Rekomendowane odpowiedzi

Świetne te zdjęcia. Rewelacja.

Ja wybrałbym jeszcze trochę inne pozycje. Chociaż mam wielu znajomych radiologów, to jakoś temat "artystycznych" zdjęć RTG nigdy nie uzyskuje takiej intensywności ;)

Super sprawa :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tomek, to są dopiero nagie zdjęcia, każdą kostkę można policzyć i zero tajemnic :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem to w sieci....

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Eee.. ja tam wolę jak koronki na zgrabnym tyłku a nie w górnej czwórce   :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapraszam jutro... zaczynam o 7.00 ;-), tylko poważne przypadki...

aż mnie korci by otworzyć szufladę z nożami... albo sprawdzić gdzie podziała się brzytwa.. :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

aż mnie korci by otworzyć szufladę z nożami... albo sprawdzić gdzie podziała się brzytwa.. :redevil:

Do 19.00 masz czas...potem zastępuje Mnie kolega... ale nie ręczę za jego delikatność

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tomek, to są dopiero nagie zdjęcia, każdą kostkę można policzyć i zero tajemnic :D

Kości widać dokładnie ale ewentualny nadmiar ciała pięknie maskuje ta technika fotograficzna. Możliwe ze ma przed sobą przyszłość :)))

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

oj nie wiedziałem że sprawa jest podwójnie ryzykowna  :mlotek: 

i jaki numer pogotowia kręcić..? 777.? :redevil:

Jakie 777... tylko 666 lub 999

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapraszam jutro... zaczynam o 7.00 ;-), tylko poważne przypadki...

....... cholera, nie ta kasa chorych ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...