Skocz do zawartości
TomekAdv

Od znajomej radiolożki:)))

Rekomendowane odpowiedzi

Aż sprawdziłem, czy to aby bezpieczne (jedno to rozumiem, ale tu grubsza sesja się zapowiadała ;-) ):

"Obecnie RTG wykonuje się z użyciem znacznie mniejszego napromieniowania niż w początkach doskonalenia tej metody diagnostycznej. Dla przykładu, w trakcie prześwietlenia płuc ciało otrzymuje promieniowanie równe temu, na które jest wystawione w ciągu trzech dni przebywania na dworze. Tzw. dawka efektywna to 0,02 milisiwerta, co odpowiada 1/120 rocznej dawki otrzymywanej ze źródeł naturalnych."

..ma dziewczyna fantazje ;-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hadrig, wyluzuj:)))) za duzo w tym nauki 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Będzie śweciła :) Pani Doktor po nocy:) to dopiero może być bezpieczny sex...:) i na gumkach i opłatach za prąd mozna zaoszczędzić:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aż sprawdziłem, czy to aby bezpieczne (jedno to rozumiem, ale tu grubsza sesja się zapowiadała ;-) ):

"Obecnie RTG wykonuje się z użyciem znacznie mniejszego napromieniowania niż w początkach doskonalenia tej metody diagnostycznej. Dla przykładu, w trakcie prześwietlenia płuc ciało otrzymuje promieniowanie równe temu, na które jest wystawione w ciągu trzech dni przebywania na dworze. Tzw. dawka efektywna to 0,02 milisiwerta, co odpowiada 1/120 rocznej dawki otrzymywanej ze źródeł naturalnych."

..ma dziewczyna fantazje ;-)

"Za moich czasów" w trakcie weryfikacji rekruta do liceum lotniczego( masz wtedy chyba 16 lat) były robione jednego dnia 3 zdjęcia RTG. Finał- wymioty cały wieczór i 14h snu. Także pytanie co oznacza w Twoim stwierdzeniu "obecnie" :) ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Będzie śweciła :) Pani Doktor po nocy:) to dopiero może być bezpieczny sex... :) i na gumkach i opłatach za prąd mozna zaoszczędzić :)

Sex z służbą zdrowia zawsze jest bezpieczny...;-)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Promieniowanie niszczy wszelkie bakterie. Taka Pani jest bardzo higieniczna:))

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sex z służbą zdrowia zawsze jest bezpieczny...;-)

zaciekawił mnie Twój wniosek :) rozwiń go prosze:) rozumiem że to słuzba dlatego jak jakaś piekna hotka jest w potrzebie to pan doktor musi pomoć bo to słuzba .. :) ale co do bezpieceństwa to nie znałem tego:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zaciekawił mnie Twój wniosek :) rozwiń go prosze:) rozumiem że to słuzba dlatego jak jakaś piekna hotka jest w potrzebie to pan doktor musi pomoć bo to słuzba .. :) ale co do bezpieceństwa to nie znałem tego:)

Nic z tych rzeczy...;-) jeśli dopytujesz to wnioskuję, że nigdy jeszcze porządnie się nie skaleczyłeś i nie miałeś przyjemności bycia szytym przez sexi Panią Doktor lub sexi Pielęgniarkę...

Zapraszam jutro... zaczynam o 7.00 ;-), tylko poważne przypadki...

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nic z tych rzeczy...;-) jeśli dopytujesz to wnioskuję, że nigdy jeszcze porządnie się nie skaleczyłeś i nie miałeś przyjemności bycia szytym przez sexi Panią Doktor lub sexi Pielęgniarkę...

Zapraszam jutro... zaczynam o 7.00 ;-), tylko poważne przypadki...

Juz biegne:) tylko podaj namiary:) O której miałbym być? Jak wolisz? Rano nie będzie za szybko?  wieczorem za pózno?:)Wolisz jak Ci sie ktoś pojawi ledwo jak przyjdziesz czy kilka chwil przed wyjściem?:) a może w środku dnia jak nie wiesz gdze ręce włożyc?:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...