Skocz do zawartości
strazacki

Odwrotny cuckold? Biseksualny

Rekomendowane odpowiedzi

Jak więc zaapelował @lysy, do boju, spełniajmy fantazje naszych Pań! ;) Hmmm... a może nawet lepiej, spełniajmy fantazje własne!

I niech tam będzie, AMEN,

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tak, ojebałem gałę na spółę z żoną - było ciekawie :D

Kurna lysy jestes tak samo zwariowany jak ja :D (juz Cie lubie! (ale nie przesadnie ;) hahahah )

a pisze to nie przez to co piszesz, ale w jaki sposób piszesz ;)

a fantazje nie ważne czyje, trzeba je realizować jeśli niosą radość całej parze :P

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kurna lysy jestes tak samo zwariowany jak ja :D (juz Cie lubie! (ale nie przesadnie ;) hahahah )

a pisze to nie przez to co piszesz, ale w jaki sposób piszesz ;)

a fantazje nie ważne czyje, trzeba je realizować jeśli niosą radość całej parze :P

Bo Łysy jest po prostu subtelny niczym Armia Czerwona i za to go lubimy ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szalenie mnie cieszy, że spora grupa mężczyzn, albo już ma doświadczenia w intymnych kontaktach z mężczyznami, albo są na nie otwarci ...... Sam taki widok nakręca mnie nieziemsko

Ps. Przepraszam, że zboczyłam trochę z tymi zdjęciami, bo tu udział kobiety jest zdecydowanie czynny, a nie bierny jak w poście autora ...... ale jak tu biernie patrzeć :redevil: może przez chwilę ;)

FLR3.jpg

FLR.jpg

• Lubię 21

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fotki bardzo podniecające. Może i zboczyłaś trochę z tymi zdjęciami. Ale myślę, że przedstawiłaś wersję seksu biseksualnego (bo z czynnym udziałem obu płci), który jest bardziej atrakcyjny dla wielu mężczyzn niż seks homoseksualny. Zwłaszcza, gdy się jest nowym w zabawach solo z mężczyzną.

To o czym pisał Strazacki, można by nazwać cuckoldem homoseksualnym (partnerka uprawia seks z kobietą bez udziału mężczyzny) lub homoseksualnym odwrotnym cuckoldem (to partner uprawia seks homoseksualny, a partnerka nie bierze czynnego udziału w seksie).

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podoba mi się ten temat :-) A fotki zapodane przez EwaHot - WOW! Przyznam, że mnie nie dane było jeszcze w takim fajnym trójkąciku uczestniczyć, bo jakoś nie było okazji... Próbowałem lodów waniliowych i czekoladowych, ale nigdy waniliowo-czekoladowych. Ale podejrzewam, że muszą smakować świetnie :-) 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Kobiety łagodzą obyczaje" i w przypadku trójkąta mmk mogą zawsze o coś poprosić lub faceta nakręcić.

Oglądałem kiedyś z dziewczyną film "Now & later" (2009) i tam kobieta nakręcała dwóch facetów na siebie.

Moja ex wczuła się w tą scenę i była rozczarowana jak jeden z nich zrezygnował.

Podsumowała ją tekstem bodaj "już miał go w garści, tylko po co tamten chciał buzi".

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajny film- nastrój, rozmowy, świetna scena masturbacji kobiety na oczach faceta.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szalenie mnie cieszy, że spora grupa mężczyzn, albo już ma doświadczenia w intymnych kontaktach z mężczyznami, albo są na nie otwarci ...... Sam taki widok nakręca mnie nieziemsko

attachicon.gifFLR.jpgattachicon.gifFLR3.jpg

Ps. Przepraszam, że zboczyłam trochę z tymi zdjęciami, bo tu udział kobiety jest zdecydowanie czynny, a nie bierny jak w poście autora ...... ale jak tu biernie patrzeć :redevil: może przez chwilę ;)

Fajne fotki. Szalenie podniecajacy uklad tymbardziej ze z mila checia bym w takim ukladzie wystapil. Samo to jak zona podczas seksu wklada mi palce w usta bardzo mocno nakreca a i palec w tylku pare razy wyladowal... sprobowac kiedys Lucky Pierre? Z rozkosza. Ciekawe czy bedzie mi to kiedys dane. Juz tu pare lat siedze. Zone pare lat nakrecam. Z roznym efektem... jak narazie kolejny etap ciszy w temacie... odkrywam tylko swoje nowe fantazje... moze po 30 puszcza hamulce?;)
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznam, że mnie nie dane było jeszcze w takim fajnym trójkąciku uczestniczyć

Świetna sprawa, polecam! :redevil:

Ja żałuję tylko, że nie było jeszcze "pociągu" (mężczyzna w mężczyźnie, a ten we mnie). Aż mi nogi miękną na samą myśl. :redevil:

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...