Skocz do zawartości
Adaś

Czy hotka całuje się z kochankiem

Pytanie do Hotek. Czy całujesz sie z kochankiem  

246 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pytanie do Hotek. Czy całujesz sie z kochankiem

• TAK tylko delikatnie
      23
    • TAK namiętnie
      202
    • NIE
      22

Rekomendowane odpowiedzi

skoro liże go po jądrach, obciąga mu i łyka jego spermę nietaktem byłoby gdyby go nie całowała.

Ciekawe stwierdzenie.

Wszystko zależy od hotki.

Jak kręci ją kochanek i czerpie z tego przyjemność to oczywiste.

Są przypadki gdzie hotka robi to bardziej dla męża (którego kocha) i tak średnio chce się całować.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe stwierdzenie.

Wszystko zależy od hotki.

Jak kręci ją kochanek i czerpie z tego przyjemność to oczywiste.

Są przypadki gdzie hotka robi to bardziej dla męża (którego kocha) i tak średnio chce się całować.

Dla mojej Hotki całowanie się z Kochankiem jest dodatkowym bodźcem podniecającym i frobi to wyłącznie dla większego podniecenia a nie dla uczucia :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak widzę pytanie skierowane do hotek wywołało lawinową odpowiedź Rogaczy ;)

Moja Hotka ma raczej skromne doświadczenie, ale i dla Niej i dla mnie całowanie jest nieodzownym elementem gry wstępnej...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie to raczej oczywiste i normalne, że całuję się z hotką. W ten sposób zwiększamy intymność i namiętność miedzy nami. W grze wstępnej pocałunki są według mnie ważnym i potrzebnym elementem i ogólnie podczas stosunku. Parę razy tez się całowałem z hotkami na mieście, tak po prostu :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

raz miałem spotkanie całkowicie baz pocałunków, po którym razem z parą wspólnie stwierdziliśmy, że jednak pocałunki muszą być :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckold to przyjemność, to spełnienie rozmaitych fantazji. Uwielbiam całowanie i nie wyobrażam sobie by tego elementu mogło zabraknąć. Owszem, to jest bardzo intymne i szczególne, ale czy cuckold sam w sobie szczególny nie jest? Dlaczego umniejszać własną przyjemność i odczuwanie spełnienia, skoro lubi się pocałunki? Nie widzę najmniejszego powodu do rezygnacji z doznań, jakie niesie ze sobą namiętne zespolenie gorących ust.

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mogę się nie zgodzić. Jedno spotkanie miałam bez całowania. Było tak ...dziwnie.

fakt, zaznaczyłam namiętnie, ale zdarzyło się i wcale. Dziwnie, ale też ok.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wyobrażam sobie znajomości z hotką bez namiętnego całowania.Całowanie,to bliski kontakt dwojga ludzi,wyzwalający uczucie do drugiej osoby,namiętność,podniecenie,wyrażenie czegoś poprzez pocałunek.

Bez pocałunków,taki układ w ogóle,by mi nie odpowiadał.

Właśnie,tylko nie każda osoba potrafi całować,wyrażając coś przy tym....uczucie!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wyobrażam sobie znajomości z hotką bez namiętnego całowania.Całowanie,to bliski kontakt dwojga ludzi,wyzwalający uczucie do drugiej osoby,namiętność,podniecenie,wyrażenie czegoś poprzez pocałunek.Bez pocałunków,taki układ w ogóle,by mi nie odpowiadał.Właśnie,tylko nie każda osoba potrafi całować,wyrażając coś przy tym....uczucie!

To wyobraź sobie napięcie, zrazu delikatne, a później rozpalające, namiętne pieszczoty, nasze głowy tak bllisko, słyszę jego przyspieszony oddech. Usta błądzą koło moich, a jednak - oboje (porozumienie bez słów) nie wykonujemy tego kroku, nie całujemy się. Jego usta zawisają nad moimi, rozchylonymi w rozkoszy. Zaciąga się powietrzem, które wydycham, nie przerywając pieszczot... Napawa się widokiem
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko zależy od kochanka czy ten pocałunek bedzie długi namietnych i pełen uniesien Ja osobiście Jestem za tego typu calowabiem to bardzo podnieca daje niesamowita satysfakcję ze zbliżenia dwojga ludzi ...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...