Skocz do zawartości
Adaś

Czy hotka całuje się z kochankiem

Pytanie do Hotek. Czy całujesz sie z kochankiem  

246 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pytanie do Hotek. Czy całujesz sie z kochankiem

• TAK tylko delikatnie
      23
    • TAK namiętnie
      202
    • NIE
      22

Rekomendowane odpowiedzi

Moja ukochana uwielbia się całować, na mnie też to bardzo działa, czasem bardziej niż zwykły stosunek. Dlatego też kiedy wiem, że całowała się z innym, a tym bardziej kiedy mam okazję sama być świadkiem takiego zachowania staję się niesamowicie podniecona.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Było o tym, chyba w "Pretty Woman".

Rzeczywiście całowanie się jest bardzo intymnym kontaktem dwojga ludzi.Potrzebna jest ta nić, sympatii, porozumienia, zaufania .... sama nie wiem.

Z bullem można się nie całować, ale z kochankiem ... to wypada :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żona z kochankami całuje się bardzo namiętnie, ze mną prawie wcale. Nie ukrywam, że jako uległego rogacza, nawet mnie to kręci.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek daydreamer

Jako hotka muszę powiedzieć, że powinna być możliwość zaznaczenia dwóch odpowiedzi, a może nawet i trzech...:) Bo wszystko zależy od kochanka... :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Kira

Zależy od kochanka

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to mam wrażenie, ze w chwilach kiedy mojej zonie zdarza się całować namiętnie z kochankiem to moje poroże przyrasta w zastraszającym tempie. :facepalm: Trudno mi znosić taka intymność, krew mnie zalewa, ale nie potrafię sobie odmówić i czasem...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek baczek

Mnie nie kręci a nawet denerwuje jak żona mialaby się calowac z innym

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Mirdan

Moja Pani zawsze bardzo namietnie się całuje

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja Hotka oczywiście całuje się z Kochankiem i bardzo lubi moment kiedy w jej cipkę tryska spermą a w usta pompuje wcześniej nagromadzoną ślinę. Rajcuje to mnie, Hotkę i naszego jebakę poza tym skoro liże go po jądrach, obciąga mu i łyka jego spermę nietaktem byłoby gdyby go nie całowała.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...