Skocz do zawartości
Adaś

Czy hotka całuje się z kochankiem

Pytanie do Hotek. Czy całujesz sie z kochankiem  

246 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pytanie do Hotek. Czy całujesz sie z kochankiem

• TAK tylko delikatnie
      23
    • TAK namiętnie
      202
    • NIE
      22

Rekomendowane odpowiedzi

To wyobraź sobie napięcie, zrazu delikatne, a później rozpalające, namiętne pieszczoty, nasze głowy tak bllisko, słyszę jego przyspieszony oddech. Usta błądzą koło moich, a jednak - oboje (porozumienie bez słów) nie wykonujemy tego kroku, nie całujemy się. Jego usta zawisają nad moimi, rozchylonymi w rozkoszy. Zaciąga się powietrzem, które wydycham, nie przerywając pieszczot... Napawa się widokiem

Bardzo ładne opowiadanie :dobre:

Nie chce lizać ciastka,spogladając i liżąc je przez lade sklepową.Chce je konsumować i smakować,a jego zapach mi nie wystarcza!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A z drugiej strony muszę przyznać, że mój kochanek (nie ten opisywany w poście powyżej) całuje ...zajebiście (choć rzadko używam tego słowa). Nogi się uginają, w głowie mi się kręci i robię się ogromnie napalona. Nie we wszystkim jest dobry/idealny, ale całowanie w jego wykonaniu!...dla mnie bomba!

Bardzo ładne opowiadanie :dobre:Nie chce lizać ciastka,spogladając i liżąc je przez lade sklepową.Chce je konsumować i smakować,a jego zapach mi nie wystarcza!

Cóż, przedłużona gra potęguje rozkosz ;-)Piorunie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż, przedłużona gra potęguje rozkosz ;-)Piorunie

Wiem o co chodzi ;)

Dlatego uwielbiam długą grę wstępną :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wyobrażam sobie znajomości z hotką bez namiętnego całowania. Całowanie, to bliski kontakt dwojga ludzi, wyzwalający uczucie do drugiej osoby, namiętność, podniecenie, wyrażenie czegoś poprzez pocałunek. Bez pocałunków, taki układ w ogóle by mi nie odpowiadał. Właśnie, tylko nie każda osoba potrafi całować,wyrażając coś przy tym....uczucie!

Na szczęście mówisz o sobie. W przeciwnym razie powstałoby pytanie, czy każda Hot Wife, życzy sobie uczucia z Kochankiem. Myślę że nie każda, dlatego też wiele z nich, całowanie, pozostawia wyłącznie dla swojego Męża lub Partnera, lub też całowanie nie oznacza dla niej uczucia. Względnie czegoś bardziej intymnego niż kutas nurzający się we wnętrzu. Tu kutas, tu język. Tu ciepło i tam też.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czasem pocałunek nic nie znaczy. Czasem pocałunek jest tylko wyrazem jakiegoś mega uczucia. Są pocałunki tak wyczekane,że...... wyjść poza nie byłoby bluźnierstwem. Bo są wszystkim. Myślę, że kazdy z nas rozróznia rodzaje i kontektst pocałunków. Wiekszość kobiet pocałunków potrzebuje do seksu, więc ja swojemu Panu ograniczeń nie stawiam, bo jestem pewna, że pocałunek pocałunkowi nierówny.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z całowaniem z kochankami jest jak z seksem bez gumki. To już bardziej dla stałych relacji.

EDIT: chociaż są od tego wyjątki :P Wszystko zależy od chemii.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie seks bez całowania się jest niepełny jeżeli mówimy o "klasycznych" spotkaniach i zabawach. Miałem takie randki i nawet jeżeli sam seks był ok a spotkanie udane to czegoś mi jednak brakowało

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam ze widok całującej się Hotki z kochankiem jest jeszcze bardziej podniecający niż sam sex

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja ukochana uwielbia całować się podczas seksu i w zasadzie z kochankiem robi to tylko wtedy. Mnie to mega podnieca i nie wyobrażam sobie ich  w trakcie upojnego spotkania bez namiętnych pocałunków.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...