Skocz do zawartości
Adaś

Czy hotka całuje się z kochankiem

Pytanie do Hotek. Czy całujesz sie z kochankiem  

246 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pytanie do Hotek. Czy całujesz sie z kochankiem

• TAK tylko delikatnie
      23
    • TAK namiętnie
      202
    • NIE
      22

Rekomendowane odpowiedzi

Zaznaczyłam: tak, namiętnie.

Bez całowania nie da rady ;)

Nie mogę się nie zgodzić. Jedno spotkanie miałam bez całowania. Było tak ...dziwnie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek brunet

illa ciekawe jaki smak maja Twe usta... ;)

Też jestem ciekaw.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznaję, że mnie to strasznie podnieca, gdy żona całuje się - i to namiętnie - z kochankiem. Cóż to zresztą jest przy tym, co ona mu dalej robi... ;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście że się całuję, i oczywiście namiętnie, uwielbiam pocałunki i nie wyobrażam sobie gry wstępnej, czy seksu bez nich.

Ela

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie,niech się całuje jak chce.

Skoro ma mnie zdradzić to niech ma z tego maksimum przyjemności.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Swego czasu jak poruszyłem ten temat na forum femdomowym to rozgorzała niezła dyskusja. Co ciekawe wszyscy lub bez mała wszyscy stali na stanowisku że to wykluczone i odsądzali mnie (a właściwie moją HW) od czci i wiary. Swoją drogą widziałem fellatio w jej wykonaniu, czym że jest pocałunek przy czymś takim :evil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

moja zona uwielbia namiętne całowanie i nie wyobraża sobie bez tego seksu z kochankiem :klaszcze:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli kiedyś miał bym szanse to przezyc to zdecydowanie jestem za tym aby moja hotka całowała sie z kochankiem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...