Skocz do zawartości
Cuckoldplace

kiedy kobieta czuje się seksownie?

Rekomendowane odpowiedzi

zainspirowana, krótką wymianą zdań w temacie poświęconym mężczyznom

zapraszam wszystkich do rozmowy o kobietach

(dlaczego czuję, że dyskusja będzie żywsza niż w temacie o mężczyznach? ;) )

kiedy kobieta czuje się seksownie?, co lub kto sprawia, że tak się czuje?

kiedy kobiety i mężczyźni wyczuwają lub widzą, że ona czuje się seksownie? jakie czynniki, zachowania to powodują?

Ja trochę inaczej pojmuję to uczucie. Dla mnie to uczucie ściśle związane z pożądaniem. Ja czuję się sexy, gdy widzę pożądliwy wzrok mężczyzny, gdy wiem, że dobrze wyglądam, gdy wokół "rozsiewam feromony" .....

oj... to zatem to poczucie seksi w wersji kobiecej ma jeszcze inne odmiany... bo w tej sytuacji co opisałaś, to ja się  czuję pożądana a seksi się czuję niezależnie od mężczyzny / mężczyzn, dalej się nie rozpisuję bo to temat kiedy mężczyzna czuje się seksi

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czuję się seksownie, gdy daje mi się to odczuć słownie i zachowaniem. Gdy widzę ten błysk w oku i pożądanie. Słowa też tu mają duże znaczenie. Wystarczy jedno słowo trafione w sedno a czuję się wtedy seksownie ;). Większych jakichś rzeczy powodujących to, że czuję się seksownie nie ma. To muszą być "te" słowa i "to" zachowanie u "tego" Pana :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy wyrobiony na siłowni tyłek opinają nowo kupione obcisłe spodnie

kiedy niby się nie zrobię, a wyglądam tak że sama chciałabym się zerżnąć

kiedy idę sobie taka w czapce i szaliku z zakupami, a jakiś koleś ala lenny kravitz tak się zapatrzy że wdeptuje w psią kupę

kiedy jestem taakaaaa pewna siebie że kurwiki mi uszami strzelają

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...