Skocz do zawartości
Cuckoldplace

alfa - kim jest? jakie ma cechy?

Rekomendowane odpowiedzi

wiesz, że Piłsudski też się urodził 5 grudnia :P ?

A jak myślisz :D. Mógłbym nie wiedzieć :P.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem tu z innych powodów, niż chęć udowadniania swoich racji innym, czy też kłócenia się z Wami. Jeżeli gdzieś się zagalopowałem, to przepraszam. 

Kieruję te słowa w szczególności do Greya79.

Ja absolutnie nie odbieram naszej wymiany zdań jako kłótni, po prostu wymieniamy poglądy. Miło było poznać Twoje poglądy :) A, że z wymianą poglądów czasem jest jak z walką na miecze i idą iskry, to już inna sprawa...

A jeżeli ja miejscami zbyt się "wyzłośliwiałem" nie miej mi tego za złe. Taka już ze mnie menda ze specyficznym poczuciem humoru :)Pozdrawiam serdecznie Grey. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Alfa to stan umysłu... zarówno w przypadku kobiet jak i mężczyzm... najlepsze jak dla Mnie jest połączenie samca alfa i samicy alfa, dobre połączenie w łóżku i w życiu...
zaznaczam że pojęcie alfa nie ma nic wspólego z dominacją i preferencjami seksualnymi, można być alfą i uległym jednocześnie - nie widzę podstaw do wykluczenia...

Eee, chyba dwie alfy to sie zagryza. Tak mi sie jakos zdaje. Ktores musi ustapic.

Ja znam jednego samca alfa. Szefa naszego stowarzyszenia reko.

A co to jest "stowarzyszenie reko"?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A co to jest "stowarzyszenie reko"?

Rekonstrukcje historyczne

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie alfa - to osoba która w trudnych, kryzysowych sytuacjach (w których wszyscy pekają)  - naturalnie przejmuje przywództwo nawet jeśli jest to niezgodne z wcześniej przyjętą hierarchią (strukturą dowodzenia :) ) .Po prostu ktoś to musi zrobić i to trzeba zrobić i tyle. 

Natomiast gdy ktoś reklamuje się jako alfa - no cóż ..........

I to chyba jest wypowiedź prawdziwej alfy... podpisuję się oburącz

Rekonstrukcje historyczne

A może by tak na zlocie zrekonstruować nocne zabawy dworu francuskiego?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

A może by tak na zlocie zrekonstruować nocne zabawy dworu francuskiego?

drapnę Cię po swojemu pazurem.... zorganizuj, przyjadę :P 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Nie będziesz nigdy bardziej alfa niż wtedy, gdy wystarczająco mocno i odpowiednio czule zadbasz o potrzeby swojej uległej"

Może nie do końca w temacie ale ładnie rezonuje mi w głowie :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie pominąłem jakąś część wywodów i rozważań ,więc sorry jeśli po kimś powtórzę . Samiec alfa (prawdziwy rzecz jasna a nie samozwańczy) jest naturalnym charyzmatycznym przywódcą . Nie musi udowadniać niczego bo jest naturalnym autorytetem, To trochę tak jak z królem można go uwielbiać lub nienawidzić ale nie sposób pozostać obojętnym. Tak czy tak gatunek na wymarciu lub już wymarły

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak czy tak gatunek na wymarciu lub już wymarły

Polubiłam post, jednak z tym się nie zgadzam.

Są alfy, zarówno wśród kobiet, jak i wśród mężczyzn.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

btw,

osobiście nie zaakceptowałbym żadnego Kochanka żony który nazwałby się samcem Alfa.

Brawo Ty.

Trafiles w sedno!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...