Skocz do zawartości
Zouza

Ideały są nudne? Ideałów nie ma?

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, SplitKiM pisze:

Ma dbać o ten wysoki połysk. 

Ty i dzieci Twoje. Glancować mu obuwie ;)  Ale umówmy się że jest to przerysowana teza. Równie dobrze, może to być piękny człowiek z piękną duszą, do rany przyłóż. I sam sobie glancować. Jednakże pomarańczowa lampka, winna się zaświecić. Pomarańczowa, nie czerwona.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
42 minuty temu, Sem. pisze:

Myślę że tej specjalistce od neurobiologii,

To akurat był mężczyzna :)

1 minutę temu, Sem. pisze:

Równie dobrze, może to być piękny człowiek z piękną duszą, do rany przyłóż.

Od każdej reguły są wyjątki :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, SplitKiM pisze:

Od każdej reguły są wyjątki :)

No właśnie nie wiem, czy to jest "reguła". A niczym się nie wyróżniający z tłumu, schludny kandydat, nie może być łajdakiem i pijakiem? Może. A jak go "uregulować" taką regułą, skoro wyglądał, zupełnie jak wszyscy.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, Sem. pisze:

A niczym się nie wyróżniający z tłumu, schludny kandydat, nie może być łajdakiem i pijakiem? 

Oczywiście, że może... Pijakiem akurat może być każdy :)

Ale przytoczony przeze mnie przykład odnosił się do ideałów, o których mowa w temacie. Takie osoby często są bardzo skupione na sobie - bo to bycie idealnym tego wymaga. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie ideałów nie ma! 

Ideał musiałby podobać się wszystkim! A jeszcze się taki nie urodził..

A jeśli mowa o ideale, idealnym dla Mnie tak... Pojawił się taki na mojej/ Naszej drodze jakiś  czas temu. Przynajmniej na początku,po rozmowach, zdjęciach , spotkaniu zapoznawczym we troje, tak myślałam.

Nawet P. wtedy mówił : 

-M. ma wszystko to co chcesz. Co Ci się najbardziej podoba w mężczyznach.

Gęsta,czarna broda. Wyraźne ciemne rysy. Czupryna na głowie w którą mogę zanurzyć palce. Uśmiech ten. Spojrzenie to. Nawet styl ubioru... Wpadł do baru ubrany na czarno,w tej swojej skórzanej kurtce,jakby właśnie zszedł z motoru. Stanął przede Mną jak Czarny Alibaba  

Nogi mi się ugięły. "Jestem Twoją!"

I jeszcze mówi tak jakbym Siebie słyszała

Umówieni za tydzień, na następne spotkanie już we dwoje, w apartamencie. Ja odpalona przez tydzień jak pochodnia. Myślałam,że nie dotrwam do dnia spotkania.

Dotrwałam, spotkanie też się odbyło. Było miło. NIC WIĘCEJ! Nigdy więcej się nie spotkaliśmy. 

Myślę,że razem z uosobieniem mojego "ideału" wygenerowały się w mojej głowie równie wyidealizowane oczekiwania. Skoro jest idealny, to będzie idealnie. Myślę ,że sama Sobie zaszkodziłam oczekując od mojego Ideału takich idealnych fajerwerków.

M.

• Lubię 6
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, MP2020 pisze:

Ideał musiałby podobać się wszystkim!

z tym się nie zgodzę. Każdy może mieć inny ideał. 

W dniu 21.01.2018 o 01:28, Zouza pisze:

Jak postrzegacie takie perfekcyjne osoby? Jaki jest Wasz stosunek do nich?

Ja o ideałach sobie marzę, ale najlepiej jak w sferze marzeń sobie to pozostanie:) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Druh. pisze:
Godzinę temu, MP2020 pisze:

Ideał musiałby podobać się wszystkim!

z tym się nie zgodzę. Każdy może mieć inny ideał

Co też zawarłam w dalszej części posta, pisząc o

1 godzinę temu, MP2020 pisze:

mowa o ideale, idealnym dla Mnie

Drogi @Druh 'u.

M.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie liczę na ideały, skoro tak ciężko dziś poznać kogoś, kogo mogę ledwie zaakceptować :P

• Lubię 2
  • Haha 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 18.04.2021 o 14:25, MP2020 pisze:

Gęsta,czarna broda. Wyraźne ciemne rysy. Czupryna na głowie w którą mogę zanurzyć palce. Uśmiech ten. Spojrzenie to. Nawet styl ubioru... Wpadł do baru ubrany na czarno

Witam serdecznie

A w temacie: mój ideał to czarne loczki, głębokie spojrzenie i jędrne krągłości. 
Przede wszystkim jednak to czy rozmowa łapie, nie jednakowe poglądy, a ciekawa dyskusja na wszelkie tematy. Taka która leci sama, a nie trzeba jej dźwigać i potem latać do fizjoterapeuty na masaże ;)

To jednak nie jest wyznacznik bo moja blondynka bije na głowę wszystkie czarne loczki

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, ifeniks pisze:

Witam serdecznie

@ifeniks to byłeś Ty?

Poprostu poznaliśmy się na innym portalu...  

M.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...