Skocz do zawartości
Cuckoldplace

czuję się seksownie – kiedy tak mówi czy czuje się…. ?

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie facet czujący się sexy to facet czujący się pewnie i swobodnie. Dobrze czujący się w towarzystwie zarówno własnym jak i kobiecym. Zauważany i przede wszystkim doceniany przez kobiety czy to ogólnie czy choćby przez jedną - tą na której mu akurat zależy. Do tego mający okazję czasem pokazać się z "męskiej strony" czy wykazać w czymś.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja czuje się seksownie jak u mojego boku jest śliczna, zgrabna, urocza kobieta. To głównie wpływa na moje odczucie seksowności i podnosi moją samoatrakcyjność.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Długo myślałem nas tym kiedy czuje się sexownie. Pewnie to trochę smutne, bo w normalnym życiu powinienem szybko napisać: że tu i tu i tam i tam. Niestety nie u mnie. Myślałem i myślałem... czuje się sexowny, atrakcyjny gdy biegam. Może nie wyglądam wtedy jak milion dolarów ale tak się czuje- gdy przełamuje swoje bariery, walczę i wygrywam

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I tu mi się wysłał tekst zanim skończyłem pisać. Może to trochę dziwne, bo przy bieganiu nikt mnie nie podziwia, mijam tylko przechodniów - ale to i lepiej bo dla mnie mniej stresów. A przy kotaktach międzyludzkich- bardzo się spinam i nie czuje się za pewnie więc nie czuje się sexowny.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście nie sądzę aby każdy "cham przy kasie i władzy" uważał, że jest sexy a raczej wielu ma jednak wgląd na poziomie większym od surykatki

Zacytowales pol mojej mysli, odnioslem to do ministra i podobnych jemu ludzi. Wladza, moznosc decydowania o innych, kasa to sa znane afrodyzjaki i napelniacze syfonow pycha, albo poczuciem wlasnej nadzwyczajnosci , zwlaszcza meskiej.  To nic nowego, a standard psychologiczny. To, ze facet wyglada na surykatke, nie ma znaczenia, gdy on sam dla siebie wyglada na lwa, a dla kobiet szukajacych facetow z wladza i  kasa to tez lew.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a dla kobiet szukajacych facetow z wladza i  kasa to tez lew.

Corrado.. rozwiń tę myśl...bo znowu jestem przerażona czy aby dobrze Cię rozumiem ... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Corrado.. rozwiń tę myśl...bo znowu jestem przerażona czy aby dobrze Cię rozumiem ... 

Lew. To jest lew

A to jest surykatka

post-10876-0-82504100-1516986365_thumb.jpg

post-10876-0-42030500-1516986393_thumb.jpg

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co Wy się surykatek czepiacie? One są cuuuudne! :D

No ja nie wiem, czy lwa bym chciała.

Jego akty płciowe trwają tak króciutko, że nie wiem, czy lwica zdąży w ogóle coś poczuć. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co Wy się surykatek czepiacie? One są cuuuudne! :D

No ja nie wiem, czy lwa bym chciała.

Jego akty płciowe trwają tak króciutko, że nie wiem, czy lwica zdąży w ogóle coś poczuć. ;)

To prawda ..... surykatki są cudowne :D

Ale co do aktów płciowych lwów, chyba to niezupełnie tak wygląda ;)

"........ Samica wybiera partnera spośród dorosłych lwów ze stada, a następnie oddala się z nim na kilka dni. Przez ten czas para kopuluje kilkadziesiąt razy dziennie, w przerwach liżąc się i łasząc do siebie. Podczas samej kopulacji samica leży, a samiec kuca nad nią, przytrzymując partnerkę zębami za kark......."

Źródło: atlas-zwierzat.pl

Całkiem mi się to podoba, no może tylko oprócz trzymania partnerki zębami za kark :lach: Pozazdrościć obojgu kondycji :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czuję się seksownie wtedy, kiedy seksownie się czuję :)

A tak bardziej poważnie, to uczucie w najlepszym wydaniu ma miejsce kiedy jest w sensie fizyczno - psychicznym. Mam na myśli, że jestem elegancko ubrany (niekoniecznie musi być to garnitur, na ogół nie chodzę w garniturach, ale elegancko wg mnie można wyglądać w dżinsach, koszuli i odpowiednich butach, dodatkiem na chłodniejsze dni czy wieczory jest marynarka)

Ja co rano staję w szytym na miarę garniturze przed wielkim lustrem i mam poczucie władzy nad Światem. Czy to właśnie oznacza "być seksownym?". Do tej pory tak nie myślałem, ale może coś w tym jest?

W odniesieniu do dziewczyn też rzadko mi się zdarza, żeby rozporek sam się otwierał, raczek na ogół myślę "fajna babka, miło się rozmawia, ciekawa, no i jeszcze ładna, mniam, mniam, smakowitość" wtedy mówię: hej, masz ochotę pójść do hotelu?

Jak więc wydestylować z kompleksu skomplikowanych myśli i uczuć pierwiastek "seksowny"?

To prawda ..... surykatki są cudowne :D

Ale co do aktów płciowych lwów, chyba to niezupełnie tak wygląda ;)

"........ Samica wybiera partnera spośród dorosłych lwów ze stada, a następnie oddala się z nim na kilka dni. Przez ten czas para kopuluje kilkadziesiąt razy dziennie, w przerwach liżąc się i łasząc do siebie. Podczas samej kopulacji samica leży, a samiec kuca nad nią, przytrzymując partnerkę zębami za kark......."

Źródło: atlas-zwierzat.pl

Całkiem mi się to podoba, no może tylko oprócz trzymania partnerki zębami za kark :lach: Pozazdrościć obojgu kondycji :D

Ojoj, a ja czasem wprost uwielbiam trzymać partnerkę zębami za kark!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...