Skocz do zawartości
Cuckoldplace

czuję się seksownie – kiedy tak mówi czy czuje się…. ?

Rekomendowane odpowiedzi

Nie mylisz sie. Ale to "tu i teraz" oraz "ta kobieta" ma, u modelowego samca, powazne wady: "inna kobieta" moze tak nie spojrzec, a "nie tu i nie teraz" tez moze spuscic powietrze z balona.

"tu i teraz" to jest właśnie ta chwila, emocje, błysk w oku ..... być może w innych okolicznościach, mijając jego na ulicy, nie spojrzałaby tak na niego. Być może inna kobieta, nigdy tak na niego nie spojrzy, a może zobaczy "to" w oczach jeszcze wielu innych kobiet ....

Najlepsza na poczucie seksownosci u modelowego samca jest wladza i kasa.  Wystarczy popatrzec na dowolnego posla lub ministra. 

A dla mnie, to nie ma nic wspólnego z seksownością, a raczej z poczuciem większej pewności siebie, szybującym ego ..... i bardziej seksowna jest klasa od kasy ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hę? :D

He juz powiedzialem: najbardziej seksownie sie czuje wtedy, gdy jestem lekki.  He   :D

Lekkosc psychiki, lekkosc humoru, lekkosc ciala, lekkosc slowa, lekkosc wyobrazni, moze cos jeszcze i chyba lekkosc odzienia   :D

To, najlepiej razem, albo w jakiejs niezle sie uzupelniajacej czesci, daje poczucie bycia sexy. Zaleta tego jest duzy stopien autonomicznosci. nie zalezy wylacznie od tego czy "w danym momencie",  "dana kobieta" zareaguje w "odpowiedni sposob".

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A dla mnie, to nie ma nic wspólnego z seksownością,

OK, ,ale mowisz z wlasnej, kobiecej perspektywy.  Z mojej, jak widze tlustego, oblesnego prostaka ktory jest ministrem, mam podobnie. Ale nie zmienia to tego, ze ten sam tlusty cham uwaza sie za faceta niezwykle sexy.  Bo ma wladze, bo ma kase, bo jest nadety proznoscia jak syfon.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

OK, ,ale mowisz z wlasnej, kobiecej perspektywy.  Z mojej, jak widze tlustego, oblesnego prostaka ktory jest ministrem, mam podobnie. Ale nie zmienia to tego, ze ten sam tlusty cham uwaza sie za faceta niezwykle sexy.  Bo ma wladze, bo ma kase, bo jest nadety proznoscia jak syfon.

Nie wiemy, czy on akurat czuje się sexy ;) na pewno czuje się pewnie ..... Nawet nie wiem, czy bycie sexy jest dla niego istotne ....

Ja trochę inaczej pojmuję to uczucie. Dla mnie to uczucie ściśle związane z pożądaniem. Ja czuję się sexy, gdy widzę pożądliwy wzrok mężczyzny, gdy wiem, że dobrze wyglądam, gdy wokół "rozsiewam feromony" .....

I tylko na podstawie swojego pojmowania seksowności, trudno mi się zgodzić, że władza i kasa ma z nią cokolwiek wspólnego

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co lub kto sprawia, że właśnie takie uczucie mu towarzyszy?

Krótko rzeczo i na temat.

Czuje się seksownie wtedy, kiedy po 17 latach związku Wife rzuca się na mnie jak napolona nastolatka :) wtedy kiedy patrzy na mnie w taki sposób jakby w oczach miała "kurwiki". Ogolnie po mimo tego upływającego czasu czuje się bardzo seksownie :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Ja czuję się sexy, gdy widzę pożądliwy wzrok mężczyzny, gdy wiem, że dobrze wyglądam, gdy wokół "rozsiewam feromony" .....  

oj... to zatem to poczucie seksi w wersji kobiecej ma jeszcze inne odmiany... bo w tej sytuacji co opisałaś, to ja się  czuję pożądana a seksi się czuję niezależnie od mężczyzny / mężczyzn, dalej się nie rozpisuję bo to temat kiedy mężczyzna czuje się seksi :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

oj... to zatem to poczucie seksi w wersji kobiecej ma jeszcze inne odmiany... bo w tej sytuacji co opisałaś, to ja się  czuję pożądana a seksi się czuję niezależnie od mężczyzny / mężczyzn, dalej się nie rozpisuję bo to temat kiedy mężczyzna czuje się seksi :)

iko, jak napisałam, to moje pojmowanie, może być nawet tylko i wyłącznie moje :D  a Twoje i każdego innego rozmówcy, może być zupełnie inne :)

Na tym polega dyskusja, że dzielimy się swoimi poglądami w temacie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

iko, jak napisałam, to moje pojmowanie, może być nawet tylko i wyłącznie moje :D  a Twoje i każdego innego rozmówcy, może być zupełnie inne :)

Na tym polega dyskusja, że dzielimy się swoimi poglądami w temacie :)

ależ w pełni się zgadzam, dałam swoją dygresję ... nic więcej :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale nie zmienia to tego, ze ten sam tlusty cham uwaza sie za faceta niezwykle sexy.

Na jakiej podstawie ten wniosek? Osobiście nie sądzę aby każdy "cham przy kasie i władzy" uważał, że jest sexy a raczej wielu ma jednak wgląd na poziomie większym od surykatki. Tym bardziej więc interesuje mnie geneza tego wniosku

Bo ma wladze, bo ma kase, bo jest nadety proznoscia jak syfon.

Tego jako argument nie kupuję. To, że ktoś będzie nawet nadęty i próżny nie znaczy, że uważa się za seksownego

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z mojej, jak widze tlustego, oblesnego prostaka ktory jest ministrem, mam podobnie. Ale nie zmienia to tego, ze ten sam tlusty cham uwaza sie za faceta niezwykle sexy.  Bo ma wladze, bo ma kase, bo jest nadety proznoscia jak syfon.

jak dla mnie Corrado to ordynarnie pojechałeś schematem myślowym...  feee nieładnie

gdy patrzę na mężczyzn, oczywiście bardzo subiektywnie, to w nich tak samo jak w kobietach, to u niektórych mogę dostrzec to że czują się seksi, to jest mimika twarzy, to jest błysk w oku - niezależnie na jaki temat mówią, to są ruchy dłoni, choćby przy oglądaniu menu, to całe ciało, niezależnie od figury czy stroju, mówi do mnie.... czuję się dobrze, czuję się seksi... 

na wielu twarzach też potrafię dostrzec, czy są seksualnie spełnieni...

tak mam fajny dar :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...